Здравословен ТЕЧЕН ШОКОЛАД и още нещо...

🍎 Обичаш ли шоколад? А чувстваш ли се виновен, когато искаш да ядеш много от него, обаче в същото време искаш и да отслабнеш? Е, с този можеш и да се поглезиш малко!

❗ Поканил съм моят приятел Валентин от канала "Валансирано и Вкусно" да сподели две негови лесни рецепти за здравословни и нискокалорични десерти. С тяхна помощ хем можем да се утолим желанието за сладко, хем пък да получим и полезни вещества (особено с шоколада, в който има доста какао!)

▶️ Можеш да откриеш Валентин тук 👉👉👉https://www.youtube.com/channel/UCoSe4tT3DZXAKoM6T1DZEWQ/videos

ИЛИ направо гледай интервюто с мен тук: https://youtu.be/poPNCb1u5KM

▶️ Присъедини се към моята група за отслабване без диети във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/groups/nutriznanie.otslabvane/

👉 "Нутризнание" е канал за интересните страни на храната. Тук можеш да научиш как се отслабва здравословно без предписани диети и магически храни. Ще се запознаеш с всички витамини, минерали и полезни вещества в храните, включително и как можеш да си ги набавяш най-лесно. Така не само ще постигнеш фигурата, която искаш, но и ще се чувстваш добре през цялото време!

-------------------
Внимание: Съдържанието на този канал не е предназначено да замени професионално медицинско мнение, диагноза или лечение. Винаги търсете съветите на Вашия лекар или друг квалифициран медицински персонал за всички въпроси, свързани със здравословни проблеми и състояния.

Дата на публикация: 3 юни, 2020
Категория: Друго

Показване на още