TMNT Original / Костенурките Нинджа Season 02 ep12 BG Audio (1987)

Оригиналната историята в сериала се различава значително от тази на оригиналния комикс, вероятно за да го направи по-подходящ за семейна аудитория. В тази версия, Сплинтер е бил човешко същество, почетен майстор нинджа на име Хамато Йоши. Йоши бил изгонен от Япония, след като бил измамен и победен от Ороко Саки, който тушира движенията на Хамато Йоши и го приковава към стената с нож, и така му пречи да коленичи пред своят учител, които го приема за обида. Изгонен от нинджа клана, и посрамен Йоши се премества в Ню Йорк, където бил е принуден да живее в канализацията. Един ден там той намира 4 малки костенурки. В следствие на странен експеримент те мутират и се превръщат в получовешки същества.

Йоши приема четирите костенурки, и ги въвежда в изкуството на нинджуцо. Той им дава имената на любимите си италиански художници от ренесанса : Леонардо да Винчи (Леонардо), Донато ди Николо ди Бето Барди (Донатело), Рафаел (Рафаел), и Микеланджело (Микеланджело). В повечето версии, костенурките ползват прякорите си Лео, Дони, Раф и Майки, но в тази версия са винаги представяни с пълните си имена. Всяка Костенурка Нинджа носи маска за очи с отличителния си цвят и е обучен в изкуството на обособено оръжие.

Междувременно Ороко Саки е напуснал Япония и проследява Йоши в Ню Йорк, където той възнамерява да го унищожи веднъж и завинаги. Той се свързва с Кранг, една безплътен чуждоземен мозък, който е бил заточен от дома му, измерение X, където е бил велик военачалник. Саки приема нова самоличност, облича костюм, покрит с остри шипове, в унисон с дълъгия нос и металната маска през устата му. Той също така приема и псевдонима "Шрьодер".
FACEBOOK PAGE: The Films VANKO Ghetto Century Fox

Дата на публикация: 8 май, 2020
Категория: Трейлъри и анимация
Ключови думи: нинджа Bg audio season original 02 (1987) tmnt ep12 костенурките

Показване на още