БЪЛГАРСКАТА ДУХОВА МУЗИКА започна да -ОЗДРАВЯВА- на правилни инструменти под МОЯТА веща десница!

Уважаеми и Обични МОЙ последователи-избиратели-потребители и клиенти!Днес ще разгледаме така НАШУМЯЛАТА ТЕМА в обществото под име ИВАН ВАЗОВ(Под Игото) и опита за МОДЕРНИЗАЦИЯ на ТЕКСТА!Това е СЪЩОТО което направиха Духови Брас Бендове след 1990 година.ТЕ ОСРАХА ДИКО-ИЛИЕВАТА Музика именно защото ПЛЮХА върху Радичковите Флигорни и вкараха джендър инструменти с които ЛЪЖАТ Българския Народ че имат нещо общо с великият ДИКО-ИЛИЕВ!

КОИ БИВАТ ТЕЗИ ДВУЛИЧНИ-ЛИЦЕМЕРИ?

Виво Монтана-Етрополе-Троян-Гложене-Монт Мюзик-Брас Бенд Сандански част от Закс и други!

Но нека дадем думата на представители от тези АНТИ-ДУХОВИ формации!

Христо Кадурин-(симфоничен-джаз баритон тип кюнец) Формация Закс коментира темата.
Из "Под Игото"-роман на 130г.:
"Марко гледаше угрижено как животът не даваше ни работа, ни хляб на ония, които излазяха от училище. Но той чувствуваше, със сърцето разбираше, че в науката се крие някаква тайнствена сила, която ще промени света."
Актуално и днес, нали?
Доживяхме и това...
Г-жо Стефанова, не помислихте ли, че променяйки думите, вие се подигравате с автентичността на романа, с духа на онази епоха и с труда на емблемата на българската литература, неподражаемия Иван Вазов? Със същия успех може да нарисувате мустаци на Мона Лиза например.
След "промените", България върви само надолу !

Сега да направим същият ПРОЧИТ от НАРОДА към ДЖЕНДЪР МУЗИКАНТИТЕ с такива ДУХОВИ инструменти които се пишат велики родолюбци във Фейсбук но освен тяхната нелепост друго впечатление не оставят!

Г-н Кадурин(Закс) не помислихте ли че променяйки ДУХОВИТЕ ИНСТРУМЕНТИ вие се ПОДИГРАВАТЕ с автентичноста-духа на онази епоха и с труда на емблемата на Българската ДУХОВА МУЗИКА а именно неподражаемия ДИКО ИЛИЕВ?Със същият успех г-н Кадурин можете да си сложете и паунови пера в задниците в синхрон с политиката на Сорос която изповядвате!

След ПРОМЕНИТЕ(1990г) ДУХОВАТА МУЗИКА БГ върви само надолу именно заради ТАКИВА ЛИЦЕМЕРИ-ПРЕДАТЕЛИ по Фейсбук страничките!

Да продължим с друг АРТИСТ с раздвоение на ЛИЧНОСТА!

ТОВА СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ ИЗОПАЧАВАЩИ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ изригна Асен Динков(Бас-Етрополе)

Моят ЛЮБИМ ГЕРОЙ(Асен) със свойте КУЛТОВИ РЕПЛИКИ(бисери)отново напомни за себе си за радост на Публиката:)Асенчо аз толкова СМЕЛ човек като теб друг не съм виждал!:)Какъв рязък и категоричен тон.Браво!Асенчо вадиш на умряло куче нож БЕ:))Много добре знаеш че утре Бойко Борисов ще махне с ръка и всичко ще бъде по старому.Но твоят ПАТОС и СМЕЛОСТ ме вдъхнови да те попитам ЗАДОЧНО чрез КАНАЛА на НАРОДА-БИ ЛИ ИЗЛЯЗЪЛ ПРЕД СТРОЯ на днешната Етрополска Духова Музика и кажеш на Пламен Стоев същото---НИЕ СМЕ ПЪЛНИ БОКЛУЦИ ИЗОПАЧАВАЩИ БЪЛГАРСКАТА ДУХОВА МУЗИКА на ДЖАЗ-ДЖЕНДЪР ТРОМПЕТИ БУТОНИ ОТГОРЕ?!

Асенчо...ммм?Поне си свирил със старите ЕТРОПОЛСКИ ФЛИГОРНИ и можеш да направиш разликата!:)

АСЕНЧО -ЩЕ-...или сърчицето тупка учестено като на зайче пред разстрел?!:)

Още един ВЪСТАНИК от ФЕЙСБУК се ВКЛЮЧИ цитирам-
Да се конфискуват и унищожат незабавно всички издания. Направете незабавна подписка!-Георги Пухлев(баща на Сашко Пухлев-мангалски тарамбуки Етрополе)

Гошко много си РАДИКАЛЕН бе БАЙО!Какво ще кажеш да конфискуват МАНГАЛСКИТЕ ТАРАМБУКИ на сина ти САШКО ПУХЛЕВ(Етрополска Духова) и унищожат по СПОСОБА който прокламираш защото е дотегнал на целият БЪЛГАРСКИ НАРОД???:)

Защо си мислите че ВИЕ като не харесвате НЕЩО то пък ВАС ви харесват?!:)))

Мммм?Гошко-Гошко-...вятър те вее във Фейсбук!

Препоръчвам на тази ТРУПА+Владко Иванов(Джендър-Баритон-ЗАКС) групова психо-терапия при Ани Владимирова(така има намаления)!

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ИНФАНТИЛНО-ЛЕКОВАТО-ПРОСТОВАТО-ЕЛЕМЕНТАРНО защото без ВАС УВАЖАЕМИ ДУХОВИ ДЖЕНДЪРИ моето предаване ще загуби интерес сред НАРОДА така както СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ХРИСТОСКОВ без гледаемост и рейтинг по кабеларката 7-8!:)

Самият ТОЙ отлично разбира този ФАКТ затова вече дори не си прави труда да води своето АНТИ-ШОУ а поставя ГНОМА Иво Сиромахов който по цял ден КРАДЕ идеи-лафове и свежи послания на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ във Фейсбук които после приписва на своята супер елементарна ДОЛНО-ПОДЛА същност!:)

УВАЖАЕМИ ХИЛЯДИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ-ПОТРЕБИТЕЛИ които ВИДЯХТЕ В МЕН ВАШИЯТ ЛИДЕР(Водач) на ДУХОВАТА МУЗИКА БГ!Продължаваме със здраво ТЕМПО и месец декември в името на ИСТИНАТА и всички ВАС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД които бяхте ЛЪГАНИ и МАЧКАНИ от хора без чиста съвет и морал в ДУХОВА МУЗИКА БГ!

БЪДЕТE ЗДРАВИ и нито КРАЧКА НАЗАД пред ПРЕДАТЕЛИТЕ на БЪЛГАРИЯ и нейната ОБИЧНА ДИКО-РАДИЧКОВА ДУХОВА МУЗИКА(ФЛИГОРНИ-БАРИТОНИ формата 6)!

Дата на публикация: 6 декември, 2019
Категория: Друго

Показване на още