Изобретенията, които промениха света! ТОП 10 (2019)

В това видео ще поговорим за изобретенията и откритията на човешката цивилизация, които са променили света. Ще разгледаме развитието на устройства, като колелото, печатната преса, компютъра и още интересни машини и открития за, които са допринесли хора като: Карл Бенц, Хенри Форд, Никола Тесла, Томас Едисън, Ото Блати, Йохан Гутенберг и още много други, велики инженери!

Понякога ми се иска да съм живял през 70-те, 80-те години на 20ти век или в някоя много по-далечна епоха, но после осъзнавам, че имам щастието да съм роден именно в най-технологичното време на човечеството. Е, то е логично … в която и епоха да се бях родил, щеше да е най-напреднала за времето си, но да не философствам толкова, а да видим как човешката цивилизация е напредвала през годините. И то в технологично отношение!

Видеото за Никола Тесла на The Clashers:
https://www.youtube.com/watch?v=kr950iJKhhc


🔔 Абонирайте се за:
Youtube: https://www.youtube.com/user/SuperHandyOrg
Facebook: https://www.facebook.com/superhandy.org/

Официална страница:
www.superhandy.org

Предишни епизоди:
- Места в Слънчевата система, където може да има живот!
https://youtu.be/LP2XAiQRYAY
- 7 - ФАКТА ЗА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА
https://www.youtube.com/watch?v=cHlWVYmDhng

Надявам се това видео да ви е харесало, а ако е така, дайте един палец нагоре, абонирайте се за канала с камбанката и можете да го споделите в социалните мрежи. Така ми помагате изключително много.
Благодаря Ви!

#superhandy #Top10 #Топ10

Дата на публикация: 6 септември, 2019
Категория: Хора и блогове
Ключови думи: Хора постижения наука човеци Интересно открития бъдеще същества изобретения цивилизация Минало Влог напредък

Показване на още