BTV - Golemite Zagadki - Алтернативната медицина и лечебните сили на природата

krasimira_lazaro 14 октомври, 2013
"Големите загадки" ще дадат яснота за причината все повече хора да загърбват съвременната медицина и фармация и да се обръщат към лечебните методи, завещани ни от древността. От третия епизод на българската научно-популярна поредица ще научим всичко за алтернативната медицина и лечебните сили на природата. В предаването ще стане ясно могат ли хората да се предпазят от болести чрез вегетарианство или отказът от месото ги излага на здравни рискове.

http://www.videoclip.bg/watch/BTV-Golemite-Zagadki-06102012


"Големите загадки" ще разкрие тайната на хилядолетната традиция на билколечението и ще даде отговор на въпросите дали то може да измести съвременните лекарства, има ли хомеопатията плацебо ефект или лекуването с отрова може да се окаже разковничето към човешкото здраве. С помощта на водещия Башар Рахал ще открием още как водата може да възприеме техните мисли и емоции и как да се лекуват посредством ток.




Гост-лектори в "Големите загадки" ще бъдат Ганета Сагова - гл. ред. на научно-популярно списание, известните билкари Васил Канисков и бай Кольо Жеков, психотерапевтът Мадлен Алгафари, писателят Христо Нанев, отец Силвестър Янакиев, доц. д-р Станка Михалкова - председател на сдружение "Хомеопатично общество", доктор на медицинските науки генерал-майор проф. Стоян Тонев, инж. Живко Желев с 42-годишен опит във високите нанотехнологии, както и специалистът по хипнотерапия Иво Величков.

Последна промяна на 16 октомври, 2013