VBOX7 Е МЪРТЪВ!

InternetRevolucioner360 16 януари, 2024
Vbox7 вече няма потребителско съдържание.
Tова се очакваше от разрастването на такива платформи - те гледат само да печелят от потребителите, както всички корпорации.
Не трябва да им се давате! КУР ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ!
Последна промяна на 16 януари, 2024

Коментари (14)

Трябва да сте участници в групата за да пишете коментари в тази тема.
iomuslnreaeflsvazr (преди 6 месеца) отговор
vesko5551 (преди 8 месеца) отговор
Мъртъв е доста преди това но и тези извращения със секцията на обратните направо си е гавра със сайта така погребаха и Кефче.ком където профила ми беше един от най-развитите както и във Вибокс7. Сега влизам само да видя нещо и така.
vip_elihancho81 (преди година) отговор
Най-после се случи нещо хубаво в интернет пространството. Така или иначе от сайта им за чужбина освен в собствения си профил, друго /в на другите профили/ не можех да гледам, освен в "официалните им" канали.
nikola19 (преди година) отговор
Здр-те, то изобщо останаха ли сайтове където да се гледат филми,днес гледам и тук са свалили сезони от сериала Какво ще кажат хората,тази забавна комедийка много ме впечатли,обаче...!Не знам що така спират сайтове след сайтове за гледане на безплатни филми..много кофти така...!
valito82 (преди година) отговор
Така е, Клиповете които съм правила с Прошоу си ги свалих на компютъра , Ще си сваля и субтитрите малко остана, Да клюкарник е и то с тъпи новини, Да така е не това е начинът
Antoniia (преди година) отговор
Всякакви аномалии е имало. Сега е просто един клюкарник. За тоя един месец не мисля, че имаше как да се свали всичко. Детските, сериалите и други се изгубиха. Групите със спомени от време, което няма да се върне. Всичко си има край, но не това беше начинът.
Когато питах Модераторите те казаха, че екипа така бил преценил, Най вероятно това е поредното им оправдание, Аз му казвам фокус Вибокс Фокус, защото става ха странни неща, Веднъж когато писах субтитри ми изписа наистина ли искате да махнете Emcho от Приятели а той никога не ми е бил в Приятели , Най - често ми излизаше надпис да уволним ли някой Модератор , Една от Плейлисти те с добавени в нея клипове се създаде сама когато добавих клип в нея сега я има два пъти , Когато Изпрати Картичка все още съществуваше на един приятел му изписваше Картичката в момента се рисува
Не знам но е факт, че ги махнаха, Нова Телевизия съсипа сайта, Прилича на Фейсбук новини за известни личности, класациите ги няма, сега един от разделите е Клю - Клю
Групите пък какво са им пречили. Боже...
Съдържанието им сега не е нищо особено , Кой на коя счупил носа, Коя с колко мъже спала, Призрачни болници, Адолф Хитлер, Раздел Секс Махнаха и ГрупитеИмах група с 1155 човека няма я вече
Дадоха ни 1 месец гратис
madara_98 (преди година) отговор
още от 2014 умря и така и да си остане...като гледам са фенове на LGBTQ...даже ще е добре да го изтрият завинаги.
_Wind_Falcon_ (преди година) отговор
Всъщност това не е точно така. Vbox7 все още продължава да има потребителско съдържание, но само и единствено на техни партньори. Партньори, на които техните акаунти са "верифицирани" и се водят "инфлуенсъри". Както и да е... vbox7 е мъртъв от доста преди това.
InternetRevolucioner360 (преди година) отговор
.