Тема за задаване на въпроси относно сайта и даване на предложения за развитието му

expo 28 февруари, 2020
Тема за задаване на въпроси относно сайта и даване на предложения за развитието му
Последна промяна на 28 февруари, 2020

Коментари (13)

Трябва да сте участници в групата за да пишете коментари в тази тема.
qmakashi7o (преди 2 дена) отговор
или как да споделя този клип с линк тук като е твърде голям за да го кача тук
https://videa.hu/videok/film-animacio/throne-of-seal-episode-170-PD_uaTjXNxkZOYoWs
qmakashi7o (преди 2 дена) отговор
пичове, след колко време ще мога да качвам по-големи файлове и клипове с продължителност повече от 30 минути?
LeoNidas (преди 5 месеца) отговор
Споделям видеата, които качвам в YouTube, тук на videoclip.bg. Тъй като видеата ми са в 4K и с много големи файлове, не мога да ги качвам тук, защото имам стандартен канал. Някои видеа не мога да кача в YouTube заради авторски права, затова ги качвам в Rumble. Възможно ли е в бъдеще да бъде добавена поддръжка за споделяне на видеа от Rumble?

Благодаря!
IvelinAloshev (преди 3 години) отговор
Проклятие, не знам защо постоянно изпускам така думите, явно наистина както казваше класната ми ,,Витая някъде из облаците'' 😂
IvelinAloshev (преди 3 години) отговор
Идеите ви са много добри! Да, започнем с първата. Не, можеш да си смениш името (преди е можело, доколкото ми е известно), но вече не за огромна жалост, а за деактивиране на акаунта, можеш да попиташ само и единствено админите, защото аз съм си на друга позиция, иначе дори и да ти го деактивират нямаш да си нов профил със стария имейл. За, втората. Сайта никога е нямал защита, така си е бил от самото начало, мисля, че дори и с adblock нищо няма да направите, рекламите ще си продължават да си излизат, мисля, че така си се вградили в самия сайт. Третият. Нямаш право да качваш файлове над 30 минути, преди е имало, вече не. Четвърто. Клип, може да качиш с разрешението на админ или модератор или със самия автор на статията. За петия. Преди е можело да се редактират коментари, но сега вече не, и аз не знам, поради каква причина са забранили редактирането на коментари. И преди е можело да получаваш известие, ако някой ти коментира видеото, но вече не, пак не знам, поради каква причина. Пак казвам, рекламите не могат да се махнат. За шестия. Крис взимаме ти значката, защото не качваш клипове толкова често, а и дори да качваш може пак да не я получиш, защото клиповете ти не са толкова гледани. За седмия. Обмисля ли сме с колегите опцията, но никога не ни е била приоритет, може чак, когато обмисляме следващия ъпгрейд на сайта, да приложим функцията, а той е много далеч от осъществяване.
legstle (преди 4 години) отговор
Опция вгради клип няма да е излишна.
kris95 (преди 5 години) отговор
Мога ли да попитам защото постоянно ми давате и взимате значката за популярни канали дразнещо е!?
(преди 5 години) отговор
Иска ми се да мога да си редактирам коментарте и да има известия за получени коментари на мо качени клипове. Също ми се иска спама да е малко по малко защото е ужасаващо когато споделиш нещо във фейсбук и другия ти каже "О само реклами ми падат на екрана..." Някой следи ли тук кой какво пише :)
Kometa (преди 5 години) отговор
как да кача видео в група?? (не моя) а нечия :) ??
expo (преди 5 години) отговор
пичове, след колко време ще мога да качвам по-големи файлове и клипове с продължителност повече от 30 минути?
r3mover (преди 5 години) отговор
От няколко месеца антивирусната програма се отваря непрекъснато при натискане на бутон за Play, даване на коментар, зареждане на нови страници и т.н. Има принудителен redirect към потенциално опасни сайтове. Това не е добра практика за монетизиране на нашите посещения. Предлагам всички тези афилиейт и други скриптове да се премахнат, за да може сайтът отново да стане желано и посещавано място. В противен случай се губят потребители и доверие! Благодаря!
black_diamond_89 (преди 5 години) отговор
Защо вече сайта няма защита и се наблюдава спам ? Чукаш примерно да влезеш в профила си и
излиза друг сайт.....
expo (преди 5 години) отговор
Моят първи въпрос е как да сменя никнейма си и ако не, може ли модераторите да ми го сменят или да изтрият акаунта ми, защото искам да си направя нов с този e-mail? Благодаря предварително :)