Грешка 43 при качване на клип какво означава?

krasimira_lazaro 15 октомври, 2013
Моля помагайте! Свалям клип, давам описание и всичко и когато натисна да запази, ми дава грешка 43 :(

И нали ми е свързан профила тук с този във Фейсбук ви пращам линк на страницата ми :[url]https://www.facebook.com/profile.php?id=1439453711[/url] натиснете и вижте линка на Пътеводна светлина - какво зарежда - нещо , което друг е качил и видео - ето това дава на мястото на моя клип http://www.videoclip.bg/watch/243483 когато му натисна върху Пътеводна светлина,НО не и ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА ! Според мен е дало някакво преплитане, защото картинката на клипа е мой преди да натиснете, но после... зарежда чужд клип който няма нищо общо с моя клип.

а при мен за да публикувам си дава да запаза и не става и не става - все пустата грешка 43 ;_; и още не съм го публикувала, няма го и в канала ми .

Моля оправете си бъговете в сайта...

Реших да сваля отново същия клип и ми излезна че този клип е вече качен и като натиснах на синьото му линкче Пътеводна светлина ми излезе отново На сбогуване - така че този клип няма да мога да го кача, заради бъга, който е станал. Върнете си ми клипа!!! Махнете бъга си!!!!!

Преди малко се опитах друг клип да сваля от компа си и пак грешка 43, каква е тази грешка?
Последна промяна на 15 октомври, 2013

Коментари (9)

Темата е заключена.
koki4a_17 (преди 12 години) отговор
Здравейте!
Ако сайта от врече на време ви спира или е бавен, това е защото има бъг, който се оправя.
@krasimira_lazaro, радвам се, че успя :)
krasimira_lazaro (преди 12 години) отговор
Благодарение на теб вече от 3 път успях и първия клип Пътеводна светлина да го сложа! Ти си истински приятел и работиш за развитието на сайта, благодарение на хора като теб този сайт ще спечели много почитатели и потребители @G_COOL
G_COOL (преди 12 години) отговор
аз вече качих 2-ва клипа с повторно сваляне :X
аз презаредих, качих и ми даде линк че е качен, натискам на линка и ми дава чужд линк... Не ми се ще да мисля какво му се е случило на другия клип, който преди малко качих и ми излезна грешката, 30 минути го чаках да свали, но ще опитам отново втория да кача пак, дано наистина поне втория да спася.@G_COOL
G_COOL (преди 12 години) отговор
и при мен се получава същото но при повторно зареждане на клипа за качване проблема се решаваPS-ПЪРВО ПРЕЗАРЕДЕТЕ СТРАНИЦАТА :)
При търсене клипа Пътеводна светлина в сайта тук не излиза ,
а във Фейсбук [url]https://www.facebook.com/profile.php?id=1439453711[/url] пише, че съм го публикувала преди 3 часа!!!
махнах го и пак си дава грешка 43@koki4a_17 Пробвайте да качите нещо и споделете успявате ли от компа си да сваляте ;)
koki4a_17 (преди 12 години) отговор
Описанието не е задължително :)
Shella (преди 12 години) отговор
Сега ще проверим и ще ти напиша отговор възможно е да има такива проблеми моля пишете тук за да ги оправим причините са много за да се случват такива грешки може да има и още надяваме се бързо да оправим заедно всичко

Благодарим ви от името на екипа :)