Един въпрос за Avast

koki4a_17 19 август, 2013
Имам на таблетът си антивирусна Avast и не знам как да обновя дефинициите
Някой може ли да ми каже ?
Последна промяна на 19 август, 2013

Коментари (33)

Темата е заключена.
koki4a_17 (преди 12 години) отговор
Вече се справих с Google Play и се убедих че е много яко,има едно приложение - Bullmedia TV много е яко, иска Вплауер - чрез това приложение можеш да гледаш телевизия на таблета, смартфона... И Bullmedia Радио е яко... :) :) :) :) :)
и двете са безплатни, можеш да си ги инсталираш директно от устройството, само че ти трябва Гугъл Акаунт (профил)
vesnaaaa (преди 12 години) отговор
@koki4a_17 опитай друга програмака,има такива които не тръгват,ако пак не става провери си паметта да не е наблъскана и да нямаш място.Те по принцип са малки програми и не заемат много.
@vesnaaaa Ок и пак не става нищо - натискам върху избрана безплатна програма, натискам инсталирай и пак не става
@koki4a_17 направи си регистрация в google,и Gmail
@vesnaaaa знам, но иска регистрация
@koki4a_17 има и безплатни,разгледай по-добре
@vesnaaaa но там иска пари
@koki4a_17 в google play има доста програмки,само трябва да си избереш.Аз лично на моя не съм си теглила още ;) :)
Никой ли не знае ?
Кажете ми някоя програма за АНДРОИД, формат apk., за снимане на екрана на таблета.
@keri7 да,хващаш нета от рутера :)
keri7 (преди 12 години) отговор
@vesnaaaa да и са6то ако ти е спрян тел.пак може6 да говори6
@koki4a_17 Viber е супер удобна и безплатна програмка за разговори,съобщения и видеовръзка.Ползваш я само с интернет връзка например навън и вкъщи можеш да си хващаш нета от рутер,а когато нета прекъсне или я ползваш на място където няма интернет,тогава ти дърпа от сметката ;) :D .Можеш да говориш с приятели които също имат Viber,те автоматично ти излизат на телефона :)
keri7 (преди 12 години) отговор
@коки4а_17 да но като го инсталира6 6те ти излезне веднага кои го поддаржат,а ако си кюпи6 нов тел.6те си го има6 вграден ;)
А Вибър никой го няма
Всичките ми приятели имат скайп... и роднини