Предложение относно субтитрите

pReerz 2 юли, 2013
Здравейте , потребители на VideoClip.bg

Прегледах секцията със значки и забелязах , че за да вземеш значката "SUB" трябва да пишеш хубави и качествени субтитри.Но как разбирате в предположение , че няма опция , чрез която потребителите да гласуват за дадени субтитри ?
Има отговор ! Значката "SUB" се дава за брой написани субтитри без значение какви са: от порядъка на "гласувайте за клипа" или добре структурирани и верни субтитри !
Надявам се да направите нещо по въпроса!

Поздрави , pReerz ! :)

Коментари (17)

Трябва да сте участници в групата за да пишете коментари в тази тема.
raliakova (преди 11 години) отговор
Хмм,Добра идея!Подкрепям те :)
(преди 11 години) отговор
...относно субтитрите - азлично качвам предварително обработен файл субтитри тествани за точност в словореда все пак става въпрос за превод !който трябва да бъде точен и добре подреден в словосъчетание в самото изречение !софтуерите за монтажа обработват суба в врремева стойност и код на суба например - sub rip srt - cyrillic Windows -така готовият суб вече е готов за монтиране в самият файл на клипа с един бутон без да се губи време за писасне
и следене за време !Ползвам същият софтуер и за суба в ютюб ,на моите файлове приемат суба като на файла пише Български !хубавото е че може винаги да се редактира суба за грешки
в словореда правопис или добавянето на ника на преводача !иначе дали ще имам значка за суб или не въобще не ме интересува аз моите значки свалих и не смятам значките за награда
на мен ми стига когато изпулнителя влага трудът си с него заедно и преводача а и моя милост
да разберът останалите потребители за какво точно иде реч на Български !
mi_leidi (преди 11 години) отговор
...Имам проблем относно субтитрите ...това не е никак добре за сайта ...дано е временно
koki4a_17 (преди 11 години) отговор
Да вярно сега направих тест с два пъти на един клип --> показва ми само второто и не мога да изтрия после субтитрите

съобщил съм вече това
благодаря ти @G_COOL
koki4a_17 (преди 11 години) отговор
@G_COOL Как така не могат
G_COOL (преди 11 години) отговор
ИИИИ ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ДОБАВЯТ СУБТИТРИ
koki4a_17 (преди 12 години) отговор
@pReerz
Hyena (преди 12 години) отговор
Според мен системата за субтитри в българските сайтове е меко казано
от каменната ера.
Защо просто не ги хардирате?
pReerz (преди 12 години) отговор
На клиповете 10-те Най .. не им правя аз субтитри , а на онези долу документалните с животни. :)
Tочно аз си имам понятие от английски и субтитрите са си на добро ниво! ;)
desert_hristian (преди 12 години) отговор
В гетото къде :D :D :D
larisa98 (преди 12 години) отговор
Разгледах ви профила@pReerz !Клиповете са супер, но превода ви е изключително зле!Не знам къде сте учили английски, но и понятие си нямате от този език!Ще прегледам и профила ви във vbox7 когато се прибера в България, защото такъв сайт в Англия няма!
Аз не съм в сайта за някакви "смотани" значки.Искам хората , които пишат качествени субтитри да бъдат възнаграждавани със значката "субтитри" , а не тези , които пишат само ----> "Абонирайте се и очаквайте още клипове" и т.п." Нахално е , а и не е приятно, само замърсяват клиповете. :)
raliakova (преди 12 години) отговор
Лично казано си прав!Защото съм писал много хубави субтитри и още нямам Sub
Ох , колко си права ;)
merianal (преди 12 години) отговор
какъв е смисъла от мнения след като темите се трият непрекъснато :| или само да се упражняваме да пишем :D