Каква е историята на вашият никнейм?

desert 7 февруари, 2013
Разкажете, споделете от къде идва идеята за вашият никнейм тук в сайта. С какво е свързан и т.н.

Мисля, че ще Ви е интересно! :)
Последна промяна на 7 февруари, 2013

Коментари (38)

Трябва да сте участници в групата за да пишете коментари в тази тема.
IvelinAloshev (преди 2 години) отговор
Така се казвам, а и исках да бъдат заедно двете (името и фамилията ми), също като ин и ян, едно съвършено цяло.
st1kito (преди 2 години) отговор
Моя ник е st1kito (Стъкито) Идва от Станислав просто така ми викат :D
arebesinite (преди 2 години) отговор
Време е малко да възобновим темата. Регистрирах се с това име, защото харесвах и продължавам да харесвам футболния отбор Левски София. Иначе можех да се кръстя и levski_sofia само, но реших да бъде arebesinite, защото последно време само губят нашите и трябва малко да се стегнат и за това
irina.babacheva (преди 10 години) отговор
Това е моето име :)
gangland (преди 10 години) отговор
Ето и моя ник: Iron Maiden - Gangland

[url]https://www.youtube.com/watch?v=ghe82FI2Drc[/url]
tagetes01 (преди 10 години) отговор
Моето име тук идва от името на едно растение. :)
rut1977 (преди 10 години) отговор
Името Рут е пример от Библията която е последвала своята свекърва след като мъжът и е починал.
Dani_BS (преди 10 години) отговор
Дани идва от името ми Даниел,а BS е съкращение от Beleg Smarta,Beleg ме наричаше вуйчо ми,идва от една игра Serious Sam,там аз си набелязвах някой и само него стрелях,та и за това,а Smarta си го добавих аз защото все пак за смърт става на въпрос в играта. :)
А така се пиша и тук в сайта защото някой ме знаят като:Даниел,а дриги BS или Beleg_Smarta целта е по-лесно да ме намират. :D
bluesuzi (преди 10 години) отговор
Един съученик ме наричаше Сузи след което всички приятели и роднини започнаха да ме наричат по- този начин, а синьото е любимият ми цвят :)
Player_12 (преди 11 години) отговор
имах регицтрация в вибокс и там се пишех така и намерих видеоклип и си направих същия ник :D
Rockhopper (преди 11 години) отговор
Има една игра Club Penguin та там имаше един администратор той беше моя идол и се пишеше Rockhopper та затова реших да се регистрирам така в сайтовете :)
krasimira_lazaro (преди 12 години) отговор
И моето е името ми, но не се събра Лазарова ;)
raliakova (преди 12 години) отговор
Беше eksperta @Playlist_
koki4a_17 (преди 12 години) отговор
@online значи че си на линия :)
online (преди 12 години) отговор
:D да обяснявам ли моето какво означава
keri7 (преди 12 години) отговор
taka me nari4at vsi4ki prosto Keri :)