Време е малко да възобновим темата. Регистрирах се с това име, защото харесвах и продължавам да харесвам футболния отбор Левски София. Иначе можех да се кръстя и levski_sofia само, но реших да бъде arebesinite, защото последно време само губят нашите и трябва малко да се стегнат и за това
Дани идва от името ми Даниел,а BS е съкращение от Beleg Smarta,Beleg ме наричаше вуйчо ми,идва от една игра Serious Sam,там аз си набелязвах някой и само него стрелях,та и за това,а Smarta си го добавих аз защото все пак за смърт става на въпрос в играта. :)
А така се пиша и тук в сайта защото някой ме знаят като:Даниел,а дриги BS или Beleg_Smarta целта е по-лесно да ме намират. :D
Има една игра Club Penguin та там имаше един администратор той беше моя идол и се пишеше Rockhopper та затова реших да се регистрирам така в сайтовете :)
Коментари (38)
Трябва да сте участници в групата за да пишете коментари в тази тема.[url]https://www.youtube.com/watch?v=ghe82FI2Drc[/url]
А така се пиша и тук в сайта защото някой ме знаят като:Даниел,а дриги BS или Beleg_Smarta целта е по-лесно да ме намират. :D