Правилата във Форум - VideoClip.bg

bullhunnter 7 октомври, 2012


Благодарим Ви!

© 2012 VideoClip.bg
1. Във форумa е желателно писането на кирилица.
2 .Потребителите са задължени да спазват добрия тон и етика.
3. Не са разрешени използването на вулгарни думи във всякаква форма.
4. Не е разрешено писането на обиди, заплахите,обсъждане и коментари по адрес на който и да е потребител,както и изнасяне на лични данни във форума.
5. АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО Е публикуването на снимки и клипове във форума и сайта,съдържащи противоречащи на българското законодателство приложимите чужди закони, настоящите Общи условия, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави,
съдържащи насилие (включително насилие над животни), агитация към насилие, унижение на човешкото достойнство, заплаха за живота; тези с порнографско съдържание, съдържащи прояви на неуважение към училищни правила, унищожаване или повреждане на училищно и друго публично имущество, съдържащи ясно различими тела на жертви от катастрофи и други тежки инциденти, обиждащи дадена религия или съдържащи религиозна агитация, представляващи търговска или служебна тайна или друга конфиденциална информация, които са обект на право на интелектуална собственост на трети лица, освен със съгласието на титуляра на правото, такива материали ще бъдат блокирани и изтривани,а съответният потребител ще бъде санкциониран.

6.Ние запазваме правото си да:
- Променяме съдържаннието, условията и правилата за ползване на[url] www.videoclip.bg[/url] както и форума му по всяко време и без предварително предупреждение.
- Да променяме съдържанието на сайта.
- Да премахваме линкове без предварително предупреждение.
- Да премахваме обяви на потребители в случай, че считаме че предложената информация не отговаря на условията ни. Никой от авторите, модераторите или който и да е друг, свързан с [url] www.videoclip.bg[/url], не може да бъде отговорен по никакъв начин за публикуването на неточна или обидна информация.

7. Ние не гарантираме за полезност и пълнота на информацията, която е поместена в [url] www.videoclip.bg[/url], както и не носим отговорност за щети и вреди в резултат на това, че някои от потребителите ни се е предоверил на тази информация или друго съдържание поставено във сайта.
8. Затова [url] www.videoclip.bg[/url] не е отговорен за използването на личната информация, която вие избирате да разкриете.
Моля, внимателно избирайте информацията, която ни предоставяте!
последна промяна модератор maqo
Последна промяна на 15 ноември, 2012