Конкурс "Да изчистим България заедно!"България и светът чистят заедно планетата на 15 септември 2018 г.
Да изчистим България заедно! Да помогнем да изчистим Планетата Земя

Конкурс в подкрепа инициативата на БТВ и World Cleanup Day 2018

България е нашата родина и нашият роден дом!

Къде е България - малко кътче от рая, с невероятна красота! Тя е на Земята - малка планета в необятния космос една от деветте планети в слънчевата система и тук на Земята всички ние сме родени и израснали.
Земята е нашият общ дом.

Във връзка с 5 юни 2018 г. Световен ден на околната среда videoclip.bg организира и открива конкурс в подкрепа инициативата на на БТВ и World Cleanup Day 2018 - България и светът чистят заедно планетата на 15 септември 2018 г.
Да изчистим България заедно! Да помогнем да изчистим Планетата Земя.

Всеки българин трябва да пази и да се гордее със своята Родина и исторически забележителности, с богатата ни история.И Всеки от нас тябва да осъзнае че нашият общ дом е Земята за всички хора по света.

За да се радваме и да бъдем щастливи живи и здрави в нашата Родина и нашият общ дом Земята трябва да пазим природата и земята.
Не трябва да допускаме да има замърсяване на околната среда водите горите и морето.
Нито замърсяване на улиците или градинките и парковете в нашият град там където живеем. Можем да помогнем да бъде още по-красиво като е чисто и ние сме помогнали за това.

Къде излизате на разходка във вашият град! Къде обичате да излезете на излет в почивните дни. Любимият ви парк или мястото сред природата където се чувствате щастливи!
Превърни тези пейзажи в видео кадри, представи някои от най-красивите места на България и природни забележителности, които я правят така неповторима и прекрасна.
Нека всички видят България с величествените и гори, красивите изгреви на Дунавския бряг и писъка на чайките над Черно море.

Всеки от нас да каже с гордост:
- България е моята родина!
- Страна с високи планини и равни поля.
България - малка, но толкова много красива.
Красотата на моята Родина е трудно да се изкаже с думи.

Затова нека изчистим България за един ден на 15-ти септември 2018 г.
Инициативата е на World Cleanup Day - Да изчистим Земята за един ден.
Let’s Clean the World In One Day!

За България инициативата е на телевизия БТВ - Да изчистим България за един ден!
Денят на голямото почистване е на 15-ти септември 2018г. Тази година за пореден път.

За кампанията

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.
Стотици хиляди доброволци ще излязат на 15 септември, за да покажат, че заедно можем да изчистим боклука от България.

Доброволците на „Да изчистим България заедно” запретват ръкави заедно с милиони хора от цялата планета в първия по рода си Световен ден на чистенето на 15 септември 2018. Екипът на bTV е отличен от световната организация Let’s Do It World на международен форум в Талин.

Над 200 представители от близо 90 страни се събраха в естонската столица на международна конференция „Чист свят“, за да споделят добри практики и опит от провеждането на кампании за елиминиране на отпадъка в своите страни. Събитието поставя начало на ораганизирането на първия Световен ден на чистенето, провеждан някога на планетата. http://daizchistim.bg

Как да участвате в конкурса?

1. Със заснемане на видео

- Можеш ли и ти сам да откриеш, видиш и споделиш с всички нас, денят на голямото почистване - 15-ти септември в твоят град или мястото където живееш, като представиш с уменията си на творец във видео в Интернет, в Българският сайт за видео споделяне Videoclip.bg
– Като снимаш най-красивите места за теб в твоят град, или по време на екскурзия из България, морето планините реките кръсивите поля и градини животните и всяко нещо което виждаш, че е красиво и те прави щастлив и ти искаш да бъде опазено чисто.
2.Сподели в социалните мрежи така, че още повече хора да научат за инициативата и да се включат на 15- ти септември в голямото почистване, като доброволци.Как да помоогнеш за това - снимай и направи видео, заредено с ентусиазъм и красотата на природата!
3.Снимай себе си или твой приятел, който на български език направи обръщение
с думите - Да го направим заедно! Да изчистим България за един ден!
България и светът чистят заедно планетата на 15 септември 2018 г.
4. Направи мотивационно рекламно видео в подкрепа инициативата на телевизия БТВ и World Cleanup Day 2018 за ЧИСТ СВЯТ!
Защото България е нашата родина и нашият роден дом на планетата ЗЕМЯ!

Да изчистим България заедно! Да помогнем да изчистим Планетата Земя

Да го направим заедно! Една огромна "Зелена вълна" за един по-чист свят!

Videoclip.bg ти предоставя възможността да помогнеш със своето творчество съпричастност и подкрепа на благодородната кауза за ЕДИН ПО-ЧИСТ СВЯТ!

Участвай в конкурса "България и светът чистят заедно планетата на 15 септември 2018 г." и ще спечели почетна грамота и още награди.
Нека покажем пред света и себе си – ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Показване на участниците в конкурса

Организатори и партньори

Конкурса се организира от Videoclip.bg.

Условия за участие

За да заявите участие в конкурса, трябва да отметнете полето със заглавие "Заявение за участие в конкурса" когато качвате видео клипа.

За да бъдат приети за участие, видео клиповете трябва да бъдат релевантни за темата на конкурса.

Избиране на победителите

Победителите ще бъдат избрани от организатора.

Конкурса свършва на датата 28 януари, 2021, когато ще бъдат обявени 7 победители.

Участниците в конкурса ще бъдат дисквалифицирани ако фалшифицират статистиките на видео клиповете си.

Организаторът може да дисквалифицира участници по всяко време.

Награди

Победителите в конкурс "България и светът чистят заедно планетата на 15 септември 2018 г.!" ще получат специални значки и символи в профила си.

Отговорности

Организаторът не носи отговорност в случай на неуспех да се свърже с участниците поради технически причини или неверни данни подадени от тях. Организаторът си запазва правото да прекрати конкурса или да промени неговите правила по всяко време и без предупреждение.

Показване на архив на предишни конкурси