Конкурс "Честит рожден Ден www.videoclip.bg!"Здравейте приятели! Ние от Екипа на българският сайт за видео споделяне www.videoclip.bg
Ви каним да участвате в празничното отбелязване на 10 години от създаването на сайта, които той ще навърши 2021 година на 26-ти юли. Каним ви да участвате като създадете по Ваш избор видео клипове за поздрав към рожденият ден на сайта за България - "Честит рожден Ден www.videoclip.bg" „Празници и обичаи от България!"
В заглавието на вашите видео клипове е по желание да впишете името на сайт videoclip.bg или името му да бъде вградено в самото видео.Вие можете да участвате в Юбилеен Конкурс 2020/2021 г. И с всякаква тематика създадено от Вас видео.
„Празници и обичаи от България!" ,Любима песен, Природа, Море, Земята, Моят Град ,Спорт, Събитие и др.
България е нашата родина и нашият роден дом!
Ние Българите обичаме своят дом Родина традиции и семейство.Български народни празници и обичаи са били важната част от мирогледа на българина. Това ни е помогнало в историята за да могат българите да преминават успешно през всичките трудности през годините на историята на България.Различни традиции поверия празници и ритуали са свързани вярата и надеждата на всеки от нас за добра реколта, здраве на домашните животни, здраве и благополучие в семейството и Родината ни.По своята същност българските народните празници са календарни, родови и семейни. Календарни празници и обичаи:
1.1 Зимни празници и обичаи
1.2 Пролетни празници и обичаи
1.3 Лятно-есенни празници и обичаи
2. Родови празници и обичаи:
2.1 Почитане на общосемеен и личен светец-покровител
2.2 Почитане на светец-покровител на местност в селското землище
3. Семейни обичаи и обреди:
3.1 Свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето
3.2 Сватбени обичаи и обреди
Българските празници и обичаи са свързани с вярата на народа,с почитането на бога, свети мъченици, национални герои, природата, здравето на хората и гоненето на зли духове. Българите от поколения предават с разкази и легенди историите свързани с тях, като по този начин запазват националната култура и наследство.
Можем ли заедно да разкажем на идващите поколение в света на Интернет и Виртуална реалност за нашите празници и обичаи с видео! Молим всеки от Вас който може и иска да остави своят принос за бъдещето с видео-творби да участва в новият ни малко по-различен от друг път празничен Конкурс по случай 10 години от създаването на сайт www.videoclip.bg!Всеки който бъде допуснат до участие в Конкурс 2020 ще се счита за победител.
Всеки потребител ще може да участва в Конкурса с повече от едно видео.
Ще се приемат за участие и видео клипове в които се представя във видео красотата на България във всички нейни кътчета - България Земята където всички ние сме родени и израснали. Всеки българин трябва да пази и да се гордее със своята Родина и исторически забележителности, с богатата ни история с нашите празници и обичаи.И Всеки от нас тябва да осъзнае, че нашият общ дом е Земята за всички хора по света.
Как да участвате в конкурса?
1. Със заснемане на видео:
- Можеш ли и ти сам да откриеш,откриеш и споделиш с всички нас, като представиш с уменията си на творец във видео в Интернет, в Българският сайт за видео споделяне www.videoclip.bg Българските празници и обичаи от твоят град или край на България.
– Като снимаш най-красивите места за теб в твоят град, или по време на екскурзия из България, морето планините реките красивите поля и градини животните и всяко нещо което виждаш, че е красиво и те прави щастлив.
2.Сподели в социалните мрежи така, че още повече хора да научат за нашите празници и обичаи и красотата на природата на България!
4. Направи мотивационно рекламно видео в подкрепа инициативата за още по-въздействащо представяне на Българските празници и обичаи през Света в Интернет с видео!
Защото ние обичаме България - нашата родина и нашият роден дом на планетата ЗЕМЯ!
www.Videoclip.bg Ви предоставя и възможността да помогнете със своето творчество и съпричастност в подкрепа и на благородната кауза за ЕДИН ПО-ЧИСТ СВЯТ!
Участвайте в презничен конкурс-"Честит рожден Ден www.videoclip.bg" - „Празници и обичаи от България! Ще спечелите специална празнична грамота и още награди които ще ви бъдат дадени на рожденият ден на сайта 2021 г..
Нека покажем пред света и себе си – България е нашата Родина! И ние познаваме нашите традиции празници и обичаи.

Показване на участниците в конкурса

Организатори и партньори

Конкурса се организира от Videoclip.bg.

Условия за участие

За да заявите участие в конкурса, трябва да отметнете полето със заглавие "Заявение за участие в конкурса" когато качвате видео клипа.

За да бъдат приети за участие, видео клиповете трябва да бъдат релевантни за темата на конкурса.

Избиране на победителите

Победителите ще бъдат избрани от организатора.

Конкурса свършва на датата 10 юни, 2023, когато ще бъдат обявени 21 победители.

Участниците в конкурса ще бъдат дисквалифицирани ако фалшифицират статистиките на видео клиповете си.

Организаторът може да дисквалифицира участници по всяко време.

Награди

Победителите в конкурс "Честит рожден Ден www.videoclip.bg" - " „Празници и обичаи от България!" ще получат специални значки и символи в профила си.

Отговорности

Организаторът не носи отговорност в случай на неуспех да се свърже с участниците поради технически причини или неверни данни подадени от тях. Организаторът си запазва правото да прекрати конкурса или да промени неговите правила по всяко време и без предупреждение.

Показване на архив на предишни конкурси