"ДЕНЯТ" с Веселин Дремджиев, 17 май 2021

https://tv1.bg/denjat-s-veselin-dremdzhiev/


Защо хората на Гешев във ВСС държат на извънредното правосъдие в България в лицето на спецпрокуратурата и спецсъда, чиято дейност е символ на преследването на неудобните на властта - коментар на съдия Нели Куцкова, Софийски апелативен съд.
След като ВАС отмени заповедта за спирането на строежа на Златен век, но не се произнесе по законността на скандалния небостъргач от Артекс, инициативният комитет "Лозенец" иска смяна на шефа на ДНСК Несторов, проверка и решение за спиране на строежа - гост Никола Вапцаров, ИК "Лозенец". Българи в чужбина подписват петиция - ултиматум срещу досегашния абсолютно неприемлив начин на работа с тях на българските посолства и консулските отдели. "Не сме роби, искаме online обслужване, прием от обучени, културни и възпитани кадри, които вършат работата, за която са назначени - пряко от Хановер свидетелство на Нермин Сали.
Ракетите и смъртта вече седмица не спират в Израел. ООН и ЕС обсъждат последния изблик на десетилетния конфликт между евреи и палестинци с малък шанс за успех. В западните общества кризата също поражда напрежение на религиозна и идеологическа основа- гост Руслан Трад De Re Militari.

Всичко това - в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев".


Гледайте "ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев" по TV1 от понеделник до петък в 20:00 часа!

Дата на публикация: 17 май, 2021
Категория: Друго

Показване на още