Китай с подарък към света - РЪКОВОДСТВО ЗА БОРБА С COVID_19! - 24.3.2020

Китай с подарък към света: РЪКОВОДСТВО ЗА БОРБА С COVID-19 (изтегли файл безплатно)
Във връзка с борбата с разпространението на Covid-19
Човечеството е изправено пред безпрецедентна глобална „война“, а нашият враг е нов вид заболяване - коронавирусът. Болниците са „бойното поле“, а нашите „войници“ са медицинските работници.

За да спечелим тази „война“, на първо място трябва да осигурим на здравните работници необходимите ресурси и условия, включително обмяна на опит, технически знания и инструменти. Нуждаем се от увереност, че болницата е „бойно поле“, където побеждаваме вируса, а не той нас.

За тези цели Фондация Джак Ма и Фондация Алибаба свикаха екип от медицински експерти, които се завърнаха от центрове за контрол на пандемията. С подкрепата на специалисти от Първа клинична болница към Медицинския факултет на Университета в Жеджианг (FAHZU) експертите, имащи клиничен опит в лечението, бързо публикуваха Ръководство с препоръки за предотвратяване на разпространението на коронавирус. Наръчникът предлага съвети и трикове за борба с пандемията за медицински специалисти по целия свят, които планират „да се включат в битка“ с болестта.

Медицинският персонал към Медицинския факултет на Университета в Жеджианг (FAHZU) е пое огромен риск при лечението на пациенти със COVID-19, те записват ежедневния си опит, който е описан в това ръководство. През последните 50 дни в FAHZU са приети 104 пациенти с потвърдена диагноза, включително 78 пациенти в тежко и критично състояние. Благодарение на иновативните разработки и усилията на медицинския персонал, както и използването на нови технологии, днес сме свидетели на чудо. Нито един здравен работник не е заразен, няма случаи на неправилна диагноза или смърт на пациенти.

Тази пандемия е универсален проблем, възникнал в ерата на глобализацията. В момента обменът на ресурси, опит и знания, независимо от вашата позиция, е единственият ни шанс за победа. Истинският лек за тази пандемия няма да бъде изолация, а сътрудничество.

Но нашата борба едва започва.

НАРЪЧНИКЪТ ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА МОЖЕТЕ ДА СВАЛИТЕ ТУК НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО:

Английска версия -
https://eurocom.bg/docs/Lechenie-i-profilaktika-na-Covid-19-en.pdf
Руска версия -
https://eurocom.bg/docs/Lechenie-i-profilaktika-na-Covid19.pdf

NOTE!
This video is not mine! All rights reserved to owners of copyrights!
Only for educational and help purpose!
Source:
https://eurocom.bg/new/kitay-s-podark-km-sveta-rkovodstvo-za-borba-s-covid-19-iztegli-fayl-bezplatno

БОГ ДА ПАЗИ ВСИЧКИ ВИ!

Дата на публикация: 25 март, 2020
Категория: Друго

Показване на още