Колко са PRO новите AirPods на Apple?

Цена за България - 559 лева?! Съдейки по тази сума би трябвало новите слушалки от Apple да са много PRO! Дали обаче е така? Днес ще разберем заедно!

🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Така, днес аз ще се опитам да обоснова лудостта на Apple като разгледаме какво могат и какво не новото при Airpods. Името е вече Pro, идващо от професионален, в наши дни всички компании го правят, както преди 10 години беше HD, после всичко стана 3D, сега обаче е времето на ПРО. След телефоните, които получиха това окончание дойде ред и на слушалките им. Всъщност това е третата генерация airpods и много искам да разбера какво толкова им е про-то.

#Apple #AirPodsPro #Review

Първото нещо, което забелязваме е, че кейсът е пораснал настрани, все едно някой ги е посплескал малко и можете да видите разликата с първата генерация, които аз още използвам. Като размер нямаме особено голяма разлика, все още са компактни, все още се побират в джоба с лекота и тук идва първото предимство пред големите over ear модели – компактността. Може да се зарежда безжично, което означава, че е наследил тази черта от 2-рото поколение.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

След като отворим кейса виждаме, че самите Airpods Pro са получили нов дизайн. Най-очевидните неща са силиконовите накрайници, по късите дръжки и по-големите отвори за микрофоните. Доста мимове имаше по мрежата относно новият дизайн и те бяха оприличавани с какво ли не, също както и първите airpods. Познайте какво обаче, те излетяха от рафтовете на магазините и се превърнаха в най-продаваните слушалки от този тип. Картинката се повтаря и в момента от Apple отчитат рекордни продажби и на тези. Е как няма да вдигат цената, щом продуктът им се харчи, естествено, че ще го направят.

Едно от нещата, които най-много харесвам при Airpods е лекотата, с която се свързват към другите устройства на епъл. Само ги доближавате и отваряте. Появяват се на екрана и натискате connect това е. След като ги сложите правите един тест от апликацията, дали пасват точно за вашите уши. Лека мелодия тръгва и това цялото нещо става благодарение на точно този микрофон, за който ви разказах. Изглежда при мен всичко е наред. Много по добре прилепват към ушите и няма опасност да се изхлузят. Може да спринтирате и няма да има опасност от падане. Аз вече направих една тренировка с тях и се държаха перфектно.

Трябва да знаете, че това са и нормални блутут слушалки и може да ги свържете с Android, Windows и всяка устройство, което поддържа bluetooth 5. Внимавайте да не изгубите силиконовите накрайници, защото няма да може да използвате алтернативни. Ще трябва да си поръчате нови от епъл, които струват 10-тина лева. Странно нали, толкова евтино. Водоустойчивостта е IPX4, което означава, че ще оцелеят след лек дъжд и пот когато тренирате. Има и една готина черта наречена аудио шеринг, което означава, че ако имате приятел, който има airpod-и и искате да споделите музиката или филма може да го направите. Така например ако сте на самолет и си пуснете някой филм от телефона и двамата може да гледате с едно и също аудио.

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Дата на публикация: 13 декември, 2019
Категория: Друго

Показване на още