Ком - Емине Соло / епизод 5

Пети (последен) епизод на сериала 'Ком - Емине Соло' е на Ваше разположение.
Първо бих искал да отправя специални благодарности към отбора, който ме подкрепя по моя път - да правя повече от това, което бих искал да правя (съответно ми помагат да правя по-малко това, което не искам да правя). Това са няколко човека, които отделят от своите средства, за да подкрепят моите проекти:
Daniela Mincheva
Dobri Stalev
lukanov90
Nelly H
Nikolay
Veronika Milcheva
Viktor Zidarov
Yordan Stoilov
Тук е мястото да отбележа, че ако и ти искаш да ме подкрепиш, аз настоявам първо да го обмислиш. Не бих искал твоята подкрепа да ти бъде в тежест. Моля те, ако искаш да ме подкрепиш, да го направиш със сума, която по никакъв начин не би рефлектирала на качеството на твоя живот.
Целта на платформата Patreon е да осъществи връзката м/у създателя на изкуството и тези хора, които са изпитали позитиви от консумацията на сътворения продукт. Но това взаимооотношение в никакъв случай не бива да натежи на някого. Не бих искал никой да се чувства морално задължен да ме подкрепя. Аз имам постоянна работа, която ми носи доходи (сезонен туристически гид).
В момента не мога да си позволя за отделям необходимото време да осъществя всички проекти, които са в главата ми. Вашата подкрепа би ми помогнала да прекарвам повече време в България и да имам повече време да творя, както и да повиша качеството на продукцията.

Няколко думи за последния епизод. Изпитвам голямо облекчение да приключа този проект, не защото не ми беше приятно, дори напротив, това бе едно от малкото смислени неща, които съм правил в живота си. Облекчението идва от това, че дългите часове в седнало положение приключиха (мисля, че анатомията на човешкото тяло не е създадена за седнало положение) и сега зареждам батериите на камерите, които се покриха в домашен прах (мисля, че биологично не сме създадени да дишаме домашен прах). Това, което ми даде сили да седя и да дишам домашен прах бяха вашите съобщения и коментари. Накарахте ме да се почувствам сякаш съм сторил добринка за Родината ни. Това усещане вероятно е силно преувеличено, но ми харесва да вярвам, че е истина, защото вярвайки, изпитвам чувство на щастие. Това за мен е един нов вид щастие, каквото не бях изпитвал до момента.
Скоро ще представя своето приключение Ком - Емине и в друг формат, където ще обясня неща, които не успях да обясня във филма. Възможно е да има и епизод - бонус, където ще включа кадрите от Емона до Иракли, където също се случиха интересни неща.
Надявам се да се видим на някое събитие идното лято в България, където да си поговорим. В заключение за тези, които планират своето КЕ, бих искал да споделя, че на мен соловите моменти в моето Ком - Емине често ми бяха тягостни. Мечтаех за другарче.
Това е засега. Благодаря ви!
Мартин
https://www.patreon.com/martinstefanov

Дата на публикация: 21 ноември, 2019
Категория: Друго

Показване на още