Последните дни на планетата Земя - БГ аудио (BG audio)

Филми с БГ аудио: Можете да го почувствате. Нещо не е наред със света. Можете да го видите. Хората действат по странен начин. Можете да го чуете. То идва от под земята. Сега можете и да се страхувате. Тъй като те вече са тук…
Преди няколко години, екип от астронавти миньори извършва смела експедиция в пространството. В състояние на хиперсън, те предприемат пътуване към дома, но по време на обратния път към Земята, техният командир полудява. Една ужасяваща тайна се крие от стените на строго охранявана клиника за психично болни.
Сега, археологът Лойд Уокър (Гил Белоус) и ентомологът Мариан Уинтърс (Сулека Матю) са сред избрана група от хора, които поставят под въпрос възможна връзка между трагичната космическа мисия, тайната на лудостта на командира, поредицата от странни изчезвания и произшествия в Сан Франсиско. Отговорът пристига, когато те се натъкват на подземна колония от същества, приличащи на насекоми, които събират човешки тела, за да оцелеят.
Лиз (Дарил Хана) – сега служител на кабинета на кмета, знае много добре тайната на пришълците. Тя е тяхната Кралица на Земята. Най-високопоставените служители в града са нейни поданици. В кметството, в полицията и в правителството има маскирани като хора извънземни. Лойд и Мариан осъзнават, че не могат да се доверят на никого, с изключение на Филипс (Кембъл Скот) – човекът, който знае каква е главната цел на пришълците. Той също така държи ключа към мистериозното им поражение – тайната е в кръвта му. Той е командирът, оцелял от мисията и държан като затворник. Лойд и Мариан трябва да го намерят, преди да стане жертва на нечовешки експеримент.
Все повече тела на хора изчезват. Размерите на кошмара вече застрашават планетата, а битката между хората и насекомите е на път да се развихри…

Дата на публикация: 23 септември, 2019
Категория: Друго

Показване на още