✅ Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 39 по Телевизия Евроком

➡️ Подкрепете ни като се абонирате: https://www.youtube.com/channel/UCRFvf0f1A2oBWv10XvboB_A?sub_confirmation=1&fbclid=IwAR1t-XU9LiOQripqvpXxNNf2wid8apT-B5zW62fxfSp1Qt78A3cZEHQ-VVY

🔸Не пропускайте да харесате страницата на Честно казано с Люба Кулезич във Facebook.

👉🏻 „Главанаци“, обвинени в саботаж. Епизод пореден от профилактирането на медиите с мръсни ръце. За случващото се в националното радио говори бившият му директор, журналистът Валери Тодоров.

👉🏻 Сърцераздирателният монолог от собственика на една официално зависима медия. За проекта си „Петък точно в пет“ говори актьорът Китодар Тодоров с гордост и липса на предразсъдъци.

👉🏻 Изборите в София - един до болка втръснал маскарад. В чии ръце е спасението на задушените от твърди прахови частици. С конкретни мерки гостуват кандидатите Борис Бонев и Гергин Борисов.

👉🏻 Отвъд русофилските залитания – защо Съветският съюз е наричан „Империята на злото“. Разговор за историята като неразбран пророк и защо студената война се изроди в хибридна. Гостуват братя Григорови – Веселин и Румен – с книгата си „Международная. Имало едно време в СССР”.

➡️ Още „Честно казано с Люба Кулезич": http://eurocom.bg/shows/chestno-kazano
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/

Дата на публикация: 19 септември, 2019
Категория: Друго

Показване на още