Лили Иванова с Концерт в Зала Арена Армеец София - 22.11.2012 г. Bulgaria Lili Ivanova

Лили Иванова с Грандиозен Концерт - Зала Арена Армеец София - 22.11.2012 г. Bulgaria Lili Ivanova
Тази вечер е големият концерт на Лили Иванова в зала "Арена Армеец".
Примата на българската музика е подготвила с изцяло нов репертоар....Лили Иванова си пожелава емоцията в "Арена Армеец" да бъде такава, каквато беше в парижката зала "Олимпия".

В края на 60-те години Лили Иванова изпява "Без радио не мога", сега няколко десетилетия по-късно хората не могат без Лили Иванова. Тази вечер примата на българската естрада ще изживее един от върховите си мигове в живота. Самата тя признава, че това е вторият най-важен момент в кариерата й, след като през 2009 година пя на сцената на прочутата зала "Олимпия" в Париж.

Лили Иванова ще подари на хиляди свои почитатели най-новите си песни. А че духът и е вечно млад и не спира да броди из бъдещето свидетелства публиката, която днес е от всички поколения.

Това ще бъде най-големият концерт на български изпълнител през последните 20 години. Три седмици преди спектакъла всички билети бяха разпродадени и организаторите пуснаха допълнителни 2000 места от сектори с ограничена видимост. По-голямо доказателство за любовта към легендарната певица няма.

Каквото и да говорят за нея, както и да я наричат, тя си остава най-яркият символ на българската естрада.

Дата на публикация: 23 ноември, 2012
Категория: Пътуване и събития
Ключови думи: с концерт София г. Bulgaria Lili Иванова Ivanova ЛИЛИ грандиозен зала арена армеец 22.11.2012

Показване на още