Камелия при Карбовски (предаването) 13.04.2014

Не съм гола, облечена съм и то много. Облечена съм в светлосенки. Това заяви Камелия за своя нов клип в "Предаването на Карбовски" по TV7.

Певицата дори презентира новата мода – евтина е и има собствен почерк. По думите й е направен изключително прецизен монтаж, при който са изрязани всички кадри, разкриващи малко повече плът. Може ли да поискам отрязаното от монтажиста, попита Карбовски. Може, ще получиш една паничка зърна, отвърна гостенката. Тя заяви, че не се притеснява от голотата и посочи, че когато Адам и Ева са били голи, на Земята е било най-добре. Когато се облекли, дошъл грехът.

Според изпълнителката грехът се поражда от забраните. Тя обясни именно с табутата и гей отношенията в църквата. Те са нормални хора и се нуждаят от секс като всеки човек. Заради забраните мисленето им се е изкривило, допълни Камелия.

Тя беше напълно откровена пред Карбовски и за собствената си драма. Изпълнителката разкри, че много иска да стане майка, но съдбата й е поднесла тежко изпитание. Няколко пъти е забременявала и е губила бебетата. Въпреки това тя не е загубила надежда и смята, че никой няма да я спре да стане родител.

Дата на публикация: 13 април, 2014
Категория: Музика
Ключови думи: Камелия при Карбовски 13.04.2014 (предаването)

Показване на още