Берое Нефтохимик 1:0 (13.04.2014) (Бой между фенове)

Фенове на Нефтохимик - Берое зверски се биха до Кръв на плажа и 16 пострадали
Фенове на Нефтохимик и Берое се биха до кръв на плажа в Несебър преди мача между двата отбора от 33-ия кръг на "А" група, завършил с победа за "шейховете" - 1:0.
Срещата се състоя от 17:00 часа, но преди това ултрасите участваха в масовия бой, който бил уговорен в интернет предварително.
Силите на двете агитки били неравни, в мелето са участвали 20 от феновете на Нефтохимик срещу 70 старозагорци, информира "Флагман". Били са се яко, включително с бухалки. След боя четирима са откарани с комоцио в бургаската болница. Те са подписали документи, че ще напуснат доброволно здравното заведение, тъй като повечето са били между 18 и 22 години и са казали, че се притесняват от родителите си. Един от участниците е със счупено чене, а други 11 - с прорезни рани.
През първото полувреме на мача в Несебър, където Нефтохимик домакинства, агитката на Берое си беше на мястото, но след това и двата отбора останаха без фенове. Пет полицейски коли са ескортирали старозагорци по пътя им, за да не се стигне до нов сблъсък и така запалянковците не можаха да изгледат целия двубой от "А" група

Дата на публикация: 13 април, 2014
Категория: Новини
Ключови думи: 1:0 между Берое НЕФТОХИМИК (13.04.2014) (Бой фенове)

Показване на още