The 6th Day / Шестият Ден ЧАСТ 1

ДУБЛАЖ НА ДИЕМА + ПЛЮС
В ролите : Арнолд Шварценегер, Майкъл Рапапорт, Тони Голдуин, Майкъл Рукър, Сара Уинтър, Уенди Крюсъм, Родни Роуланд, Тери Крю, Кен Роудж, Колин Кънингам, Робърт Дювал и др.
ФАНТАСТИКА ФИЛМ
КОЛЕКЦИЯ ФИЛМ С Арнолд Шварценегер
*** Резюме : В света на близкото бъдеще, където науката е превърнала мечтите в реалност, технологията има и тъмни страни. Според Закона на Шестия ден дори мисълта за клониране на хора е строго забранена. но безмилостен бизнесмен използва напредъка на генното инженерство, за да клонира човешки същества за собствена изгода. Съвършеното битие на Адам Гибсън - семеен мъж и награждаван боен пилот, свършва, когато една вечер се прибира в къщи, за да открие, че животът му е бил откраднат от неговия клонинг. Озовал се в зловещ свят на убийства, корупция и хай-тек измами, той е откъснат от семейството си от главорезите Робърт и Талиа, които са изпратени да го унищожат, защото са клонирали не когото трябва. Адам е принуден да се бие за живота си с безпощадните убийци, които се оказват в истинския смисъл неущожими защото имат способността да се клонират отново и отново.

Дата на публикация: 24 май, 2019
Категория: Друго
Ключови думи: филм На Тони Кен колекция майкъл арнолд шварценегер Тери фантастика плюс робърт Диема дублаж др. сара колин Дювал ролите родни Уенди кънингам ГОЛДУИН Рукър уинтър Рапапорт Крюсъм Роуланд Крю Роудж

Показване на още

Коментарите под този видео клип са забранени.