Alien: Resurrection / Пришълецът: Завръщането 1997 ЧАСТ 1

ЗАПИС ОТ КАНАЛ 1 НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ
В ролите : Сигорни Уивър, Уинона Райдър, Рон Пърлман, Дан Хедая, Брад Дъриф, Майкъл Уинкот и др.
ПРИКЛЮЧЕСКИ ФЕНТЪЗИ ФИЛМ НА ДЖЕЙМ КАМЕРЪН
*** Резюме : Елън Рипли (Сигорни Уивър) загина в битка с най-страховитото чудовище. Двеста години по-късно, след поредица от експерименти, тя е върната към живот.
Група учени я клонират заедно с женския пришълец в нея, надявайки се да създадат перфектното оръжие. Но възродената Рипли е пълна с изненади, както за учените, така и за отколешния си враг - пришълците.
Скоро адът се стоварва с пълна сила върху космическия изследоветлски комплекс. В битката с чудовищата Рипли трябва да се съюзи с група контрабандисти, в чиито редици е и механикът Кал (Райдър), която крие немалко изненади.
Със зашеметяващи специални ефекти и участието на Рон Пърлман, Дан Хедая, Брад Дъриф и Майкъл Уинкот, "Пришълецът: Завръщането" е едно диво препускане из дебрите на космическия ужас, което ще допадне на всички фенове на поредицата.

Дата на публикация: 1 април, 2019
Категория: Друго
Ключови думи: филм от На Канал майкъл телевизия национална дан Запис камерън българската Райдър др. Брад ролите фентъзи сигорни уивър УИНКОТ Рон ДЖЕЙМ Уинона Пърлман Хедая Дъриф ПРИКЛЮЧЕСКИ

Показване на още

Коментарите под този видео клип са забранени.