✅ ЕПИЗОД 50 на предаването ЕвроДикоФ

🔜 ОЧАКВАЙТE ▶️

Днес в „ЕвроДикоФ“ очаквайте:
👉🏼Ако едни плочки не могат да направят... Стажанта броди около Парламента, за да провери какво ядоса кмета Йорданка Фандъкова в ремонта на градинката до Софийския университет.
👉🏼В Парламента всичко е спокойно! Там всички говорят за апартаменти...
👉🏼Най-известният блок на властта? Бродене на стажанта около най-популярния жилищен блок на властта. И разговаря с кореняка от района проф. Велизар Минеков.
👉🏼Първото голямо интервю на авторите на разследването от Антикорупционен фонд. В студиото Николай Стайков и юриста Лора Георгиева.
👉🏼Стажанта пита председателя на Правната комисия в Парламента как промените в законите позволиха на Ареткс да строи небостъргач. Какво му отговоря?
👉🏼Адвокат Александър Пелев и журналистът Борис Ангелов – как да четем документите по сделките на Цветанов, Цачева и Рашидов.
👉🏼Веселина Томова за йерархията на властта, отразена в жилищните етажи.
👉🏼Падението на Сергей Станишев. Как лидерът на ПЕС се гъне по медиите в „пластелинен“ стил, за да обясни загубата си от Елена Йончева.
👉🏼Стефан Софиянски: „Не гласувайте за листи, в които се пъчи някой от сегашните български евродепутати!“ Бившият премиер за „смъртта“ на лъвчето на СДС и за това ще се върне ли ГЕРБ при „майката“ си БКП?

📢 ЕПИЗОД 50 на предаването ЕвроДикоФ с водещ журналиста Сашо Диков на живо в YouTube този петък - 1 март 2019, от 20:00 часа ❗️❗️❗️

Дата на публикация: 23 март, 2019
Категория: Друго

Показване на още