✅ Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 19 по Телевизия Евроком

🔸Не пропускайте да харесате страницата на „Честно казано с Люба Кулезич" във Facebook!

👉🏼„Списъкът на Корнелия“ - забавен послепис на един сблъсък в БСП, след който Станишев изпадна от мотора. Ще изпадне ли от партията? Коментар на общинсикия съветник от „Глас Народен“ Венци Мицов и писателя Христо Бойчев
👉🏼 От домашния арест в „Честно казано“. Бивш кмет и заместник-кмет на район Младост в София Десислава Иванчева и Биляна Петрова от домовете си. Кой твори доказателства в тефтерчето на Иванчева. И още – за новите жертви на застрояването в най-апетитния квартал.
👉🏼 Как се краде бизнес със сиво счетоводство и прокурорско бездействие. Злощастната история на една от най-популярните марки български млечни продукти. Гостуват бизнесменът Георги Георгиев и ПР експертът Весислава Танчева.
👉🏼 Моделите извън предразсъдъците за модния подиум в документалния филм „Вечна красота“ - За мъдростта на тези харизматични души говорят стилистът Митко Дамов и режисьорът Деян Парушев.

➡️ Още „Честно казано с Люба Кулезич": http://eurocom.bg/shows/chestno-kazano
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/
➡️ Не пропускайте да се абонирате за канала на „Честно казано с Люба Кулезич" в Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRFvf0f1A2oBWv10XvboB_A?sub_confirmation=1&fbclid=IwAR1t-XU9LiOQripqvpXxNNf2wid8apT-B5zW62fxfSp1Qt78A3cZEHQ-VVY
#ЛюбаКулезич #ЧестноКазано #Евроком

Дата на публикация: 21 март, 2019
Категория: Друго

Показване на още