🇧🇬 I.V.R. Project - Different Directions, To Heaven And Back, Faceless Soldier (In The Mix)

Mixed by: Vdj Vanny Boy®

Звукозаписна компания: I.V.R. Project Ltd
Жанр: Метъл
Албуми: The 8th Day - 2018

Диана Комитова (вокали)
Иван Русев (бас и вокали)
Дез Маринков (барабани)
Васил Вълчев (китари)
Иван Юрков (клавишни)

За да бъде сътворено всичко са нужни седем дни - шест за работа и седми, в който Бог сяда да си почине, а после........ после в осмия ден идва вечността!

В албума „The 8th Day“, пловдивската група IVR Project, а именно, Диана Комитова-вокали, Иван Русев –бас и вокали, Дез Маринков – барабани, Васил Вълчев – китари и Иван Юрков – клавишни се опитва да надникне във вечността и, чрез 7-те произведения в него, да стигне отвъд ежедневната парадигма.
Албумът включва добре познати и любими на рокфеновете композиции като "To Heaven And Back" и "Faceless Soldier".

„The 8th Day“ се лута между най-тъмните и най-светлите кътчета на душата - заченат, записан и смесен с много тайнство и магия в Пловдив и мастериран в САЩ. Текстовете са на Диана Комитова, а уникалният дизайн на диска изработен от оксидиран алуминий и захванат със стоманени болтове, е изцяло идейно сътворен от Иван Русев, който е и основната движеща сила в групата.

I.V.R. е български музикален проект стартиран в средата на 2014

I.V.R. са инициалите на създателя на този проект – Иван Вълков Русев. Той е едновременно продуцент, вокал и бас китара в I.V.R. . Също така, той е зад текстовете и аранжимента на песните.

Иван Вълков Русев е роден на 1 септември 1978 в гр. Пловдив. Завършва образованието си през 2002г. в Пловдивския университет като инженер-физик. Започва трудовата си кариера в областта на търговията и сервиза на медицинска апаратура. В момента работи като главен инженер в една от най-големите болници на Балканския полуостров, като отговаря за техническото състояние на медицинската апаратура.

Неговата страст към музиката се появява в средата на 90-те години, и вдъхновен от творчеството на Queen той започва да свири в различни групи през годините до наши дни.

Има още един основен член в I.V.R. . Неговото име е Васил Тодоров Вълчев, роден на 01.12.1979г. в гр.Пловдив. Той е едновременно съпродуцент, ритъм китара и тон режисьор в I.V.R. .

Дата на публикация: 17 февруари, 2019
Категория: Музика
Ключови думи: to In The and MIX boy Project heaven Back retro soldier Different eurodance 90s vanny VDJ I.V.R. Directions Faceless ivr

Показване на още