Питай Крис! - Епизод 4

Здравейте, приятели!

Може да се запишете за следващият епизод
тук: https://www.facebook.com/events/321470791818681/

Огромно благодаря на всички, които се включиха в изминалите четири епизода, като зададоха своя въпрос.

👉Дадохме много стойност на много хора!
И понеже обичам да съм конкретен и харесвам числата, ще споделя с вас статистиката до момента за 3 проведени епизода:
🔥Над 35 000 човека са гледали лайфовете
🔥Над 600 зададени и съответно отговорени въпроса

Тези резултати са благодарение на вас!
Заедно променяме автомобилния бранш в България!

Включи се и ти!

👉ТИ ПИТАШ, аз отговарям!

❓За кого е формата
Формата е "Live" тук във Facebook и всеки един, независимо дали е собственик на автомобил от VAG групата, любител, механик или собственик на автомобилен бизнес, ще може да зададе въпроса си към мен и да му бъде отговорено :)

❗️Абсолютно БЕЗПЛАТНО е за всеки❗️

❓Какви въпроси можете да ми задавате
Няма ограничение във въпросите. Както обичам да казвам - който пита е глупак за 5 минути, който не пита e глупак за цял живот :)
Така че, колкото по-конкретни въпроси ми зададете, толкова по-конкретен отговор ще мога да дам и съответно ще дадем още повече стойност на всички, които се интересуват от този въпрос.

❓Защо го правя
Аз съм маниак и любител на тема автомобили и по-конкретно автомобилите от VAG групата. Обаче, супер много винаги ме е дразнил факта, че няма достъпна информация на Български език. През годините, много ми тежеше факта, че когато имам свободно време и просто искам да седна и да прочета любопитна информация или да си поговоря с някого за любимата марка, но това нямаше къде да се случи в България. Години наред си мислих, че това се дължи на моята неспособност да намеря такава информация и такива хора. Оказва се обаче, че информация има и то прекалено много, но не и такава, която да носи реална стойност на един любител на марката. Разбира се, събрах и много стойностна информация през годините, но не в България. Сега мисля, че мога да споделя доста интересни неща от позицията си на Любител, Механик, Собственик, Маниак, Писател, Лектор и Предприемач :)

👉Правя това, защото искам най-сетне да има формат, в който всеки да може да зададе въпросите, които има и да му бъде отговорено адекватно.

❓Как дойде идеята...
Години наред съм се чудил защо в България няма формати, в които обикновеният потребител на автомобили, любителят, механикът, приемчикът или дори собственикът на автомобилен бизнес да могат свободно да зададат въпросите, които ги вълнуват към текущия момент, с което да са полезни на още хора, които се вълнуват или ще се вълнуват от този въпрос?! Обикновено това, което вълнува един потребител, вълнува и всички останали потребители на конкретния продукт. Това, от което се интересува механика, от него сe интересуват и много други механици и т.н. Всъщност, мислейки си, не успявам да преброя на колко хора съм давал тази идея. Идеята да направят формат, в който потребителят да може да си говори на актуалните за него теми и да задава своите въпроси. Всички до един се заинтересоваха от формата и възкликваха: как не съм се сетил!?
Познайте колко хора го направиха? Разбира се, отговора се свежда до добрата стара нула. Аз мисля, че потребителят има нужда от формат, в който ще бъда на живо и всеки един ще може да задава въпроси чрез коментари под видеото и да му бъде отговаряно в реално време.

🛑След приключване на Live видеото този материал ще се качва в нашия YouTube канал и така ще остава като полезна информация за социума.

👉Сподели, за да може този формат да достигне до повече хора.

👉Скоро стартираме, защото в наши ръце е промяната на автомобилния бранш в България!

👉ТИ ПИТАШ, аз отговарям!

Дата на публикация: 12 февруари, 2019
Категория: Друго

Показване на още