Откриха труповете на семейство в Шумен

Откриха труповете на възрастно семейство в Шумен.Възрастни съпрузи са намерени простреляни в сърцето в дома им в центъра на Шумен, близо до училище, предаде агенция БГНЕС. Семейството е открито тази сутрин от близки, които подали сигнал в полицията. Те обяснили, че след като влезли в апартамента,
открили в една от стаите жената, а в другата стая мъжа.
Незабавно мястото е отцепено от полиция и е отцепен достъпът до четириетажната кооперация. На място пристигнаха старши комисар Ялчън Расим, директор на ОДМВР Шумен, административният ръководител на Окръжна прокуратура Маргарита Георгиева и наблюдаващият прокурор Делян Димитров.

„Текат процесуално-следствени действия, прави се оглед. Труповете са на мъж и жена – съпрузи. Мъжът е роден 1932 г., съпругата е родена 1934 г. Имала е здравословни проблеми. Двете тела имат огнестрелна рана в областта на гърдите.
По всяка вероятност става въпрос за убийство и самоубийство“
обясни първоначалните данни от разследването директорът на полицията в Шумен.
Възрастната съпруга преди седмица получила инфаркт и била на легло. Грижите за дома поел съпругът. Тя е пенсионирана учителка по литература, а той се занимавал с научна дейност в областта на земеделието. Имат син.
Оставили са предсмъртно писмо, чието съдържание полицията не разкри.

Дата на публикация: 8 февруари, 2019
Категория: Новини
Ключови думи: На Семейство Откриха шумен възрастно труповете

Показване на още