Майка спаси бебето си с тялото си! Майката и бебето, ударени от автобус в Пловдив, са в болница

Тежкият пътен инцидент, при който майка с дете в количка бе пометена от автобус, е станал на пешеходната пътека на кръстовището на ул. „Недялка Шилева“ и бул. "Съединение", Според очевидци детенцето е добре, най-вероятно майката го е предпазила с тялото си. Жената все още е на земята, обляна в кръв. Пловдивчани, станали свидетели на инцидента, коментират, че линейката е закъсняла, въпреки че само на 1 минута от мястото е тракийската поликлиника.
Движението на булеварда е блокирано. Жената е откарана в болница, по първоначали данни автобус е преминал през единия й крак. Местопроизшествието е запазено, изчакват се резултатите от лекарския преглед.предаде репортер на TrafficNews.bg
Пострадалата жена - на 33 години, и малкото ѝ дете са транспортирани в болница. Все още не е ясно състоянието им.
Автобусът, който ги е ударил, е пътувал по линия номер 18. Полицаи към момента разпитват 47-годишния водач на автобуса. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна.
По първоначални данни превозното средство е предприело ляв завой по бул. "Съединение" в посока ул. "Недялка Шилева" и блъснало майката с количката, които били на пешеходна пътека. Непосредствено след удара хора от близкото заведение са оказали помощ на пострадалите.
Количката на детето все още е на окървавеното шосе. Предното стъкло на автобуса е спукано, а пътниците са свалени. Четири полицейски автомобила са отцепили района и са затворили движението в посока околовръстното шосе на Тракия.

Дата на публикация: 18 октомври, 2018
Категория: Новини

Показване на още