Жестоко убийство на водеща на телевизия в Русе.Властите съобщиха подробности около разследването на убийството в Русе

Жестоко убийство на водеща на телевизия в Русе. Властите съобщиха подробности около разследването на убийството в Русе.Първи версии за жестокото убийство на журналистката от Русе, търсят човек, който е бил близък с нея (ВИДЕО)
На този етап полицията счита за най-малко вероятна версията, че работата на журналистката Виктория Маринова е свързана с жестоката й смърт. Това заяви Николай Кожухаров, шеф на Криминална полиция в Русе. Според него към момента все повече избледнява версията за посегателство по професионални причини. Започнал е разпит на свидетели и са назначени експертизи на компютри и ползвани телефони. Работи се по всички възможни версии, каза Георгиев. Установен е маршрутът на пострадалата, както и хората, с които е била забелязана последно. Предполага се, че тя е била следена или нарочно издебната в момент, в който е правила джогинг, тренирайки за предстоящо състезание. При откриването на трупа са липсвали ключовете за колата, очилата, част от дрехите, мобилния телефон и документите за самоличност. Националният институт по криминалистика и криминология вече е започнал изследване на иззетите до момента доказателства и се очаква тяхната експертиза. Към момента се говори за един извършител.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/prvi-versii-za-zhestokoto-ubiystvo-na-zhurnalistkata-ot-ruse-trsyat-chovek-koyto-e-bil-blizk-s-neya-video_news631519.html

Дата на публикация: 7 октомври, 2018
Категория: Новини
Ключови думи: На около Жестоко телевизия водеща Убийство властите Русе Убийството подробности съобщиха разследването

Показване на още