Запознай ме с вашите (Meet the Fockers) Българско аудио част 1

Предстои сватбата между Гейлърд "Грег" Фокър и очарователната му годеница. След като той се е запознал с ужасно консервативните й родители, време е бъдещите сватове да се съберат. Решението е уикенд във Флорида, където живеят чувствителните хипита Роз и Бърни Фокър. Тя е секс терапевт за възрастните, а той е баща-домакиня. Страховитият бивш агент на ЦРУ Джак вярва, че ще научи нещо повече за зет си, ако се запознае с ексцентричните му родители.

След като е унижен до краен предел от родителите на бъдещата си съпруга, Грег Фокър мисли, че е стигнал дъното. Предстои му обаче още по-голямо изпитание – да представи на годеницата и семейството й собствените си родители. В продължението на „Запознай се с нашите” един консервативен, патриархален род ще се сблъска с духа на свободата и свободомислието.

Дата на публикация: 14 април, 2018
Категория: Забавно
Ключови думи: смях Комедия филм време Нашите Семейство америка гафове забавление инциденти баща весела Агент сащ лъжи BGAudio развлечение Meet Запознай компания Фамилия Уикенд bTVComedy семеен вашите разпит Parents неудачник разрешение симпатичен санитар

Показване на още