България излиза срещу Уелс в последната си евроквалификация 11.10.2011 г.

България излиза срещу Уелс тази вечер в последната си евроквалификация. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" е от 21 часа и 5 минути и може да го наблюдавате пряко по БНТ1, 20 минути по-рано започва и коментарното ни студио.

Часове преди срещата Михаил Мадански сподели, че според него сега е най-подходящото време за подновяване на отбора. Селекционерът изрази мнението си и за напусналия вчера тима Благой Георгиев.

България е добър отбор в криза - така описа съперника селекционерът на Уелс Гари Спийд. Според него островитяните играят по-добър футбол от преди година, когато загубиха от България у дома с 0:1.

Гари Спийд: "Очаквам много труден мач. Зная, че във вашия отбор тече подмладяване и има сътресения. България не е в най-добрата си форма. Това обаче може да е нож с две остриета и тя да реагира като ранен звяр. Трябва да внимаваме и да сме концентрирани през целия мач, за да успеем тук в София."

В групата на гостите няма промени от тази, която победи Швейцария с 2:0 в петък. Уелс ще разчита на звездите си Арън Рамзи, Гарет Бейл и Крейг Белъми.

Арън Рамзи: "Признавам си - останах много приятно изненадан от топлото посрещане тук в България. Иначе мога да кажа, че израснахме много в последната година и в никакъв случай не сме в ролята на аутсайдер в този мач."

Дата на публикация: 11 октомври, 2011
Категория: Спорт
Ключови думи: България в си срещу Последната г. излиза Уелс евроквалификация 11.10.2011

Показване на още