Бой на пътят след засичане на две коли- Мъж е със счупен нос и избити зъби в болница

Един в болница и един в ареста е равносметката от поредния инцидент след засичане на пътя. Около 14.25 часа в районното управление постъпил сигнал за спречкване на столичен буледвард между водачите на два леки автомобила, единият от които такси. Според първоначалните данни свадата възникнала след засичане на булевард „Тодор Александров”, само на няколко метра от Трето районно управление.
При последвалата схватка е пострадал 38-годишен мъж, който е откаран в болница за оказване на едицинска помощ, без опасност за живота. Той е от кърджалийското село Ябълковец. Биячите са таксиметровият шофьори и неговият син, с криминални прояви. Пострадалият е със счупен нос и избити зъби. Очевидци разказват, че е удрян с прът, предаде Нова ТВ.
На платното след мелето имало зъби, разказват хората. След саморазправата той е откаран в „Пирогов”, но е освободен за домашно лечение. За изясняване на съпричастността към деянието е
задържан 47-годишният мъж, шофирал таксиметровия автомобил.
Служители от Трето РУ работят по изясняване на обстоятелствата около инцидента. По случая е образувано бързо производство.

Дата на публикация: 11 юни, 2016
Категория: Новини
Ключови думи: На две със мъж след Коли зъби счупен нос избити засичане

Показване на още