Превозвачите ни готвят колективен иск срещу Гърция

Превозвачите ни готвят колективен иск срещу Гърция-Председателят на Българска Асоциация на Сдруженията в Автомобилния Транспорт (БАСАТ) Миролюб Столарски заяви, че родните превозвачи започват да блокират граничните пунктове с Гърция.

"На хората им омръзна да се гаврят гръцките фермери с тях. Първо имаше уговорка в определени интервали от време да бъдат пропускани през граничните пунктове, но не се пускаха. От другата страна си представете как седите 20 часа на границата и гледате как се гаврят едни пияни фермери с вас. Те говорят, че техните семейства гладували, а на тези хора, които са на границата семействата не гладуват ли. Все българите трябва да бъдем машата за гърците, за да могат да си оправят нещата. Ситуацията е непоносима. Хората вече не издържат", каза Столарски за "Фокус".
"Ние абсолютно ги подкрепяме и скоро може да им помогнем", подчерта Миролюб Столарски и допълни, че към този момент събират сведения от всички пострадали шофьори и превозвачи, за да може да заведат иск към гръцки съд.

Дата на публикация: 16 февруари, 2016
Категория: Новини
Ключови думи: срещу Гърция ни готвят превозвачите Иск колективен

Показване на още