Семеен хотел ресторант Чаирите

Привечер, когато светлините на големия град го озарят... За всички заредени с емоции, леко изгладнели и дори ожаднели, има едно малко тихо, спокойно и приятно място наречено хотел - ресторант Чаирите! При нас със сигурност ще избягате от сивотата на градския пейзаж и ще отдъхнете за няколко блажени часа!
Семеен комплекс Чаирите се намира на 15 км от гр. София в подножието на Витоша и разполага с ресторант, лятна тераса с превъзходна гледка, барбекю, конферентна зала, парти зала, детска площадка и неохраняем паркинг. Хотелската част разполага с 10 тихи, топли и уютни стаи и с два апартамента като всички цени са с включена закуска! Ресторантът разполага с 60 места с невероятна панорама към София. Хотел-ресторант Чаирите е подходящо място за организиране на всякакъв тип тържества и семейни събирания. Искате да карате ски или да се разходите в парк Витоша - ние ще организираме за Вас превоз до Симеоновския лифт или до хижа Алеко на Витоша, а защо не и туристически поход в парк Витоша!

Дата на публикация: 21 декември, 2015
Категория: Друго
Ключови думи: На За хотел ресторант семейни партита Подножието корпоративни фирмени хотел-ресторант Чаирите, Симеоново, Витоша, празници,

Показване на още