Пълна Лудница Новите Съседи, Palna Ludnica Novite Sasedi

Новите съседи се появяват и надуват главите на Мама Божка и на Жоро Бекама с челото на Лариса, а те им отвръщат с чалга, завихря се война, МНОГО СМЯХ!!

Димитър Рачков, Албена Михова, Мария Игнатова, Валентин Танев, Румен Угрински, Васил Василев - Зуек, Силвестър Силвестров, Мария Сапунджиева

"Пълна лудница" е комедийно шоу с продължителност 60 минути и се излъчва всяка събота в ефира на bTV. Продуцент на шоуто е "Глобал вижън" в лицето на Джуди Халваджиян. Негов режисьор -- Магърдич Халваджиян, а главен сценарист -- Влади Априлов.

"Пълна лудница" е най-забавното и щуро комедийно шоу в българския телевизионен ефир. То е едно весело огледало на всичко най-значимо и интересно, което се случва в нашите телевизии. По своята същност, драматургия и форма "Пълна лудница" представлява микс от кратки пародийни гегове на популярни предавания, тв водещи и случки от ефира. Хитовият "Перла" доведе до създаването на първата БГ пародия на турски сериал „Сакъз". „Доктор Хаус" се превърна в „Доктор Фалус". Ще се забавляваме е с „истинските" полицейски истории в „Топ ченгета". Но "Пълна лудница" няма да спре до тук... Много други предавания и водещи ще се разпознаят в оригиналните скечове, дело на сценарния екип.

"Пълна лудница" представлява един отделен телевизионен канал. В него има и новинарски емисии, реклами и даже нощно-еротична програма! И всичко това, построено на пародийна основа. Шоуто ще коментира и много от събитията, които се случват извън телевизията. Така всеки епизод на "Пълна лудница" ще е актуален и злободневен!

Шоуто се опира на опита и таланта на актьорите Васил Василев -- Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Албена Михова, Вальо Танев и Румен Угрински, Силвестър Силвестров, Мария Сапунджиева и Китодар Тодоров.

Дата на публикация: 23 юли, 2015
Категория: Хоби и развлечения
Ключови думи: Пълна лудница ludnica новите palna съседи Novite Sasedi

Показване на още