Офроуд сватба стана атракция в Приморско 04.09.2014

Бракосъчетанието беше извършено на морето, с рев на мотори и мощни автомобили

В Приморско се проведе първата у нас офроуд сватба. Събитието се случи по време на Националния офроуд събор, а бракосъчетанието беше извършено до морето, под ритмите на музика, но и рев на мотори и мощни автомобили.

Двойката от Стара Загора сключи брак след близо 12 години съвместен живот и множество преживени офроуд турнири заедно. Затова и сватбените чаши на младоженците неслучайно бяха част от най-ценното след един офроуд турнир – трофеят.

Сватбеният букет на булката, както и този на шаферката, бяха в типичен морски стил – с морски звезди и рапани, а аксесоарите бяха приготвени буквално за ден. Традиционно за кумовете имаше предвидена кръшна ръченица с торта и пиле. А за младоженците – сватбено шествие с автомобилите по улиците на Приморско.

Незабравима емоция от сватбеното тържество изживяха и синoвете на младоженците - 10-годишният Георги и 8-годишният Кристиян. Двамата малки любители на високите скорости бяха горди, че присъстват на сватбата на собствените си родители.

Новото семейство ще участва в офроуд турнирите през оставащите пет дни край морето, което ще е част от емоционалния офроуд меден месец на младоженците.

Дата на публикация: 4 септември, 2014
Категория: Новини
Ключови думи: стана Атракция сватба Приморско офроуд

Показване на още