Българите шести в света по домашно порно 27.08.2014

Разкрепостени ли сме в леглото, коментира Наталия Кобилкина

България е в челните позиции на гореща класация. Сайт за домашно порно ни нареди на шесто място в света. На първо място са руснаците, азиатците също са по върховите места.

Оказа се, че много български двойки публикуват домашните си изпълнения и държат да ги споделят със света. Според сексоложката Наталия Кобилкина данните са доста изненадващи, защото българите дават вид на по-консервативни хора.

Качването на видео с подобно съдържание говори по-скоро за желание за изява, това да станем известни и да покажем какво можем, важи главно за мъжете, изтъкна Кобилкина. Има и жени, които също ползват порното за самоизява на лични качества - това в ежедневието са жените, които ходят полуголи по улицата или просто изглеждат вулгарно, на мнение е специалистът по интимните отношения.

От разговорите си с български ученици, руската сексоложка е установила, че децата гледат порно, но имат много митични представи за секса - че той продължава над два часа, че жената трябва да вика като луда и ако не го прави, значи нещо не й е наред.

Дата на публикация: 28 август, 2014
Категория: Новини
Ключови думи: Порно по Света българите Домашно шести

Показване на още