Силно позитивна планетарна енергия от Слънцето и Юпитер 24.07.2014

Носете лазурит, за да подсилите ефекта от съвпада на двете планети, съветва астрологът Красимира Кирчева

След дълъг период на тежки планетарни аспекти и последователни ретроградности, днес небето ни изпраща силно позитивна вълна, идваща от аспекта на Юпитер и Слънцето, които според астрологичната система се намират в съвпад в знака на Лъва.

Най-голямата планета в нашата система - Юпитер, още от древни времена е определяна като благодетеля на космическото пространство над Земята, най-позитивната планета, свързана с разширяването, свободата и оптимизма. В астрономически смисъл тя предпазва си гравитация планетата ни от прелитащи тела, сблъсъкът с които би бил фатален. Ето защо поради това и силната си яркост във ведическата традиция е възприета като планета-Гуру и на нея са предписвани едни от най-благоприятните влияния в хороскопите.
Най-силен ден от поредицата такива, попадащи под влиянието на съвпада, е Новолунието в неделя – 27 юли. Това е ден, в който представители на всички знаци ще усетят благословията на тази символична "целувка" между Юпитер и Слънцето. Най-силно, разбира се, ще бъде то за Лъвовете, но на много позитивна енергия могат да се радват и Овните и Стрелците (другите огнени знаци); малко по-трудно ще бъде за Скорпионите и Телците.

Носете лазурит – съветва астроложката. Това е един прекрасен камък със син цвят, който засилва Юпитер и оптимизма у хората.

Дата на публикация: 24 юли, 2014
Категория: Новини
Ключови думи: от Слънцето силно енергия позитивна планетарна Юпитер

Показване на още