Бурята в София взе жертва, в "Младост" има затиснати хора 08.07.2014

Дърво е паднало върху пешеходец в Борисовата градина

Вследствие на силната буря има пострадал човек. Дърво в Борисовата градина по пътеката за къпалнята Мария Луиза е паднало върху пешеходец, който е починал. От пресцентъра на МВР обяви, че починалият в Борисовата градина е около 70-годишен мъж.

Междувременно е затворено движението на кръговото на Телевизионната кула от бул. "Драган Цанков" до бул. "Евлогий и Христо Георгиеви". Спряно е движението на трамваите при надлез Надежда. Екипите на почистващите фирми за мобилизирани да отстраняват всички паднали клони, дървета и осигурят нормалното движение в града.

В следствие на бурята дърво е паднало върху автомобил до бл. 48 в кв. „Младост“ 1. В автомобила има хора и в момента звеното за аварийни дейности е на място на инцидента.На ул. „Пиротска“ и ул. „Стефан Стамболов“ дърво е паднало върху автомобил.
Затворено е движението на кръговото на Телевизионната кула от бул. "Драган Цанков" до бул. "Евлогий и Христо Георгиеви".

Спряно е движението на трамваите при надлез Надежда. Екипите на почистващите фирми за мобилизирани да отстраняват всички паднали клони, дървета и осигурят нормалното движение в града.

Дата на публикация: 8 юли, 2014
Категория: Новини
Ключови думи: Хора има София бурята взе жертва 08.07.2014 "Младост" затиснати

Показване на още