Мик Джагър заби 27-годишна балерина

Новата на фронтмена на "Ролинг Стоунс" живее в съседство до дома на самоубилата се бивша приятелка на рокаджията

Медиите във Великобритания гръмнаха с разкритието на името на новата приятелка на фронтмена на "Ролинг стоунс" Мик Джагър. Това е 27-годишната американска балерина Мелани Хамрик. Двамата се запознали през март по време на изявата на британската рок група в Токио.

В началото на месеца 70-годишният рокаджия беше сниман в компанията на загадъчна брюнетка на балкона в хотелски апартамент в Цюрих.

Мистериозната дама изглеждаше с десетилетия по-млада от музиканта. Двамата се показаха няколко пъти на балкона, като при една от появите им бяха заснети в пижами. Жената, чиято самоличност тогава не беше известна дори и на охраната, беше хваната в опит да получи целувка от Джагър. Първоначално се твърдеше, че това може да е келнерка в един от ресторантите. Сега обаче всички британски издания пишат, че тя е 43 години по-младата от Джагър американска балерина Мелани Хамрик.

А също, че двамата са се срещнали 11 дни преди самоубийството на дългогодишната приятелка на Джагър - дизайнерката Лорън Скот. Мелани Хамрик танцува в Американския балетен театър. Тя е участвала в постановка "Лешникотрошачката" в Токио, когато там на турне бяха рокаджиите от "Ролинг стоунс".

Според медиите балерината е присъствала на концерта, а след това е била поканена на среща с групата. Там се е запознала с Мик Джагър. По данни на вестник "Сънди мирър" жилището на Хамрик в Ню Йорк е в непосредствена близост до това на Лорън Скот. Дизайнерката се самоуби в него на 17 март. Все още остава мистерия дали Скот е знаела за срещата на Джагър и Хамрик.

Дата на публикация: 16 юни, 2014
Категория: Новини
Ключови думи: 27 годишна заби Мик Джагър балерина

Показване на още