Оркестър с име - Очаквайте тази есен по киносалоните

Снима се продължението на култовия български филм "Оркестър без име".За съжаление без покойният Велко Кънев.Също така няма да участвува и Мария Каварджикова,отказала категорично да участвува в този филм.

Феновете на култовия филм „Оркестър без име” могат да бъдат доволни, защото лентата ще има втора част. Филмът ще излезе на екран почти 30 години след първия.

В „Оркестър с име 2" българската публика отново ще види на същия бряг, откъдето тръгнаха преди 30 години Велко,Рени, Гошето, Филип и Павката.

„И си спомням как героите останаха тъжни на онзи бряг - „Оставаме, оставаме и вече не е златен онзи пясък и не е слънчев онзи бряг”. Не можех да ги оставя на този бряг и им намерих вече кораб”, каза Генчо Генчев, сценарист.

След близо 30 години те са отново заедно на снимачната площадка, с нов проект и още по-култови реплики.

„Запомнящите се фрази и реплики си дойдоха от нас, от вътре, и когато едната такава фраза е подплатена с такава житейска истина си, остава трайна нали”, каза актьорът Павел Попандов.

Оглавил нееднократно класациите за най-любим български филм „Оркестър без име” остава емблематичен за много поколения с култовите реплики като: „Оставаме"и "Аааай, сиктир!!! Десет дена ще и свиря под прозореца...Тя да не е Лайза Минели?”.

Дата на публикация: 2 юни, 2014
Категория: Трейлъри и анимация

Показване на още