Застреляха страшилището от Своге 21.05.2014

Красимир Гочев - Шмид убит пред дома си месец след интервю в "Жега"

Красимир Гочев - Шмид беше разстрелян късно тази нощ пред дома си в Своге. Името му се спряга като един от играчите на наркопазара в Люлин, Надежда, Своге и Костинброд. Защитени свидетели, приближени до Йоско Костинбродския твърдят, че Шмид заедно с Красимир Цанов-Будин се опитва да наложи контрол върху продажбата на дрога.

В първото си и единствено интервю в предаването "Жега" Красимир Гочев отхвърли тези обвинения. Единствено екип на ТV7 беше на местопрестъплението.

Малко преди 22 часа Красимир Гочев – Шмид потегля към дома си. Неизвестният до момента убиец го причаква близо до гаража на къщата му. Красимир Гочев паркира, излиза от колата и куршумите го покосяват. Шмид умира на място, а килърът успява да избяга незабелязано. Дежурният полицай в кметството разказва, че е чул две пукания като от пиратка и е помислил, че се подготвя заря. Роднините на Гочев реагираха агресивно на появата на камерата ни. Пред дома му се събра внушителна група от негови познати. Един от тяп разказа, че наскоро Шмид е бил предупреден за готвено срещу него покушение.

Нашият информатор е убеден, че за главата на Красимир Гочев е платена сума над 150 000 лв. Той обаче недоумява каква е причината Шмид да се превърне в мишена.

Дата на публикация: 21 май, 2014
Категория: Новини
Ключови думи: от Застреляха своге страшилището

Показване на още