„Малката булка”- Най-успешният индийски сериал (трейлър)

Епизод 1 : http://www.videoclip.bg/watch/320847
Малката Ананди е само на 8 години, когато семейството й я дава за съпруга в богат индийски род, слагайки край на детството и оставяйки непоправими следи в живота й. Така започва историята на най-успешния индийски сериал „Малката булка”, чиято премиерa в родния ефир зрителите ще видят от 7 април в 13.30 ч. по Нова.

За „Малката булка” казват, че е емоционален портрет на изпитанията, през които преминават децата, принудени да сключат брак в името на традицията и да носят последиците дълго след това. Натоварен със силни социални послания, сериалът е вдъхновен от истинска история – тази на майката на индийския писател Пуренeду Шекхар, дадена за съпруга на 15 години. Оказва се, че комбинацията от социална злободневност и вълнуващо пресъздадени житейски образи е изключително печеливша формула.

Днес „Малката булка” е един от най-успешните сериали в страната на свещената река. Поредицата е носител на най-престижните награди в индийската телевизионна индустрия, а успехът й дори излиза извън границите на родината – историята на Ананди постига изключителни успехи в страни като Македония, Сърбия, Черна гора и страни от Близкия изток.

Първият епизод на сериала е излъчен през далечната 2008 г. – днес, 6 години по-късно, сериалът продължава да вълнува зрителите и има зад гърба си впечатляващите над 1 500 епизода. Действието на „Малката булка” се развива в селския район на Раджастан и проследява изпълненото с трудности пътешествие на едно момиче-булка от детството към живота на жена. Омъжена едва на 8-годишна възраст за също толкова малкия Джагдиш, Ананди навлиза в един нов свят, отчужден и объркан. Откъсната от радостта на детството и семейството си, тя трябва да приеме и да се приспособи към своето ново семейство от непознати, към новите отношения в него, както и да се примири с ролята си на приятелка, любовница и майка, докато все още формира личността си и търси своя път в живота.

Дата на публикация: 7 април, 2014
Категория: Трейлъри и анимация

Показване на още