Съдба на проститутка - 16.03.2014 Фронтова линия - Карбовски

Назоваваме днешната героиня на "Фронтова линия" условно Виктория. Тя е проститутка, която говори за най-древната професия без емоция. Не очаква някой да я съжали. А и тя самата не съжалява за това, че изкарва парите си, правейки секс с всевъзможни мъже. Стотици хиляди – от тираджии и таксиметрови шофьори до политици в парламента, заяви водещият на предаването Мартин Карбовски.

Виктория тръгва за София преди 15 години от малко селце до Криводол. Бяга от нерадостната си съдба като съпруга на мъж пияница, който често я биел. Изчезва с един циганин, който е познат на брат й. Той й обещава, че ще й помогне и го прави по своя си начин – продава я на сводник, който държи две проститутки на Лъвов мост.

Виктория се смята за една от щастливките в бранша, тъй като не е имала големи проблеми нито с клиентите си, нито със сводниците. Дори и финансово нещата между тях били регламентирани, а уговорките – спазвани.

Преживяла е и няколко драматични момента. Веднъж я отвлекли, пребили я и я ограбили. А другия път трябвало да се пребори с презрението на децата си – дъщеря на 15 г. и син на 13. Най-напред девойката видяла провокативни снимки на майка си в интернет, а после казала и на брат си. Сега момичето живее при баща си. Майката твърди, че не е добра ученичка и има проблеми с учителите.

Виктория не се оплаква от съдбата си. Смята, че е работила това, за което я бива. Като професионален успех приема факта, че през леглото й са минали и хора от сой. Сред които и двама депутати.

Дата на публикация: 17 март, 2014
Категория: Новини

Показване на още