Гаф при отварянето на Олимпийските кръгове ! Сочи (7.2.2014)

Гаф при отварянето на Олимпийските кръгове ! Сочи (7.2.2014)Домакините от Русия не успяха да „отворят” всичките пет олимпийски кръга при светлинното шоу, предшестващо Парада на нациите. По план кръговете трябваше „да разцъфнат” от пет цветя, но в крайна сметка едното цвете – това, което беше най-вдясно, така и не пожела да „цъфне”, коментира actualno.com.

Интересен факт при парада беше, че германският отбор излезе с екипи в буквално всички разцветки на дъгата. Още преди игрите този екип беше доста обсъждан, тъй като според мнозина представлява своеобразен протест срещу законите срещу хомосексуалните в Русия. Германия обаче така и не се отказа от екипа и състезателите ѝ излязоха облечени в него.

Иначе направи впечатление, че делегацията на Каймановите острови излезе на стадиона по джапанки. Украинската делегация пък беше посрещната с много силни аплодисменти, но самите спортисти не направиха каквато и да е демонстрация заради случаващото се вече над три месеца в страната им и Евромайдана.

Дата на публикация: 8 февруари, 2014
Категория: Новини
Ключови думи: На при гаф Олимпийските Кръгове отварянето Сочи (7.2.2014)

Показване на още