Мъже на рояци кръжат около Лияна!

Отговорът й към донжуановците е закодиран в песента "Избягай"

Мъже на рояци кръжат около фолкпевицата Лияна, но тя не дава лесно сърцето си на мераклиите да я имат. Тя приема сърдечно мъжкото внимание, което често дава повод на мъжете да си мислят, че е достъпна, но всъщност това не е така.

"Аз съм мила и деликатна с мъжете, опитвам се да не ги отблъсквам директно, което в техните очи те прави да изглеждаш лесна. Имам много приятели мъже, но като цяло съм се отказала от мисълта, че пълното щастие е възможно само с мъж до теб", каза най-горещата звезда на България за 2013 г. в светското предаване "Club News: Десертът". С титлата най-гореща и обсъждана звезда Лияна се окичи на раздаването на "Paparazzi Awards" през седмицата. Любопитното е, че и водещите на светското предаване в ефира на NEWS7 Ива Василева и Уляна Чан.

Лияна говори и за постоянното внимание от страна на жълтата преса към личността й и как това се отразява на дъщеря й Денис.

"Не е приятно да те обсъждат постоянно, особено за неща, които не отговарят на истината. Дъщеря ми Денис вече е зряла и се е научила да отсява истините от лъжата. Понякога дори аз се разстройвам повече от лъжите по мой адрес, а тя ми дава енергия да преодолея обидата", сподели Лияна.

За финал изпълнителката представи новия си клип "Избягай". Песента е по нейн текст и посланието е отправено към всички мъже, които са присъствали в живота й и са донесли разочарование с лъжите и страхливостта си.

"В старанието си да накарат една жена да бъде с тях, мъжете я мачкат, за да доминират. Аз съм против това", каза Лияна, която изрази съжаление, че ефирното време не е стигнало за по-дълъг разговор с чаровните водещи на "ClubNews: Десертът".

Дата на публикация: 19 януари, 2014
Категория: Новини

Показване на още