Неизлъчвани кадри на Вин Дизел и Пол Уокър (ВИДЕО)

Светът още помни нелепия инцидент, при който загина една от звездите на хитовия екшън "Бързи и яростни" - Пол Уокър. В същото време неговият колега и приятел Вин Дизел също прави всичко възможно непрекъснато да напомня на публиката за него, споделяйки различни кадри в социалната мрежа.

По случай 60-милионния почитател на страницата си във Facebook Дизел направи един по-специален подарък на всички. Актьорът позволи на почитателите си да надникнат зад кулисите на високоскоростната лента и преживяванията му с Уокър. Видеото съчетава различни клипчета, а на финала мига надпис "Липсваш ми".

"Винаги съм бил благодарен за подкрепата ви, особено през последните два месеца. Затова реших да споделя с вас нещо лично, по което работех напоследък", написа той в профила си.

Напомняме, че 40-годишният Пол Уокър загина при автомобилна катастрофа в Калифорния в края на миналия ноември. Той бил в колата на свои приятел, с когото пътували за благотворително автомобилно шоу в Калифорния. Шофьорът обаче изгубил управление и колата се забила в дърво, след което избухнала в пламъци.

"Когато чух за случилото се, веднага отидох в Калифорния иректно при майка му, за да й дам морална подкрепа. Тогава обаче разбрах, че аз имам нужда от такава", сподели Вин Дизел.

Дата на публикация: 8 януари, 2014
Категория: Хора и блогове

Показване на още